Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompakt, pålitelig, nettverksskanner med farger som øker produktiviteten og sparer IT-kostnader gjennom en rask, enkel drift, sentralisert administrasjon og sømløs integrering i forretningsprogrammer og arbeidsflyt

Fordeler

 • Stilig, kompakt design
 • Rask, pålitelig skanning
 • Brukervennlig betjening med jobbknapper som kan tilpasses
 • Reduserte IT-kostnader med ekstern administrasjon og nettverksintegrering
 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner
 • Enkel tilpasning med webbasert SDK

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA ScanFront 330

Rask, pålitelig skanning


Kompakte ScanFront 330 bidrar til å strømlinjeforme arbeidsflyter og redusere kostnadene med produktive skannehastigheter på opptil 30 sider/minutt. Brukerne kan raskt og sikkert sende dokumenter til ulike mottakere i nettverket, og det er også mulig å sende til flere mottakere samtidig. Med en nyutformet matevalsemekanisme og en rett papirbane kan brukere skanne ulike dokumenttyper, som tykt/tynt papir, kartong, lange dokumenter på 1 meter, A3-format (i foliomodus) og preget kartong.

Brukervennlig betjening


Brukere vil oppleve skanning på ScanFront 330 som enkelt og praktisk. Den intuitive berøringsskjermen i farger på 8,4 tommer og med høy oppløsning sammen med jobbknappene som kan tilpasses, sørger for hurtig og nøyaktig fildistribusjon til ulike steder, for eksempel e-post, nettverksmappe, FTP, USB, faks og utskrift. Nyttige tidsbesparende funksjoner inkluderer funksjon for å sende dokumenter raskt til brukerens egen e-postadresse, og ad-hoc-faks der faksmottakerdetaljer kan registreres ved skanning.

Praktisk ekstern styring


ScanFront 330 er enkel å installere og administrere og bidrar til å redusere IT-kostnadene. Å legge til en skanner i nettverket krever ingen ekstra maskinvare eller programvare, og den kan kjøres uten at du trenger å installere serverprogramvare. IT-ansvarlige kan oppdatere, sikkerhetskopiere og gjenopprette flere enheter eksternt gjennom en enkel nettleser eller samtidig ved hjelp av administrasjonsverktøyet til ScanFront.

Problemfri integrering


Integrering i bedriftens programmer kan gjøres sømløs. Metadataindeksfiler (CSV- eller XML-format) kan overføres med hver skanning, og denne informasjonen kan også brukes til navngiving av bildefiler for enklere klassifisering i Back Office-systemer. I tillegg er SDK-er tilgjengelige for utviklere, inkludert en webbasert versjon som gjør det mulig å kjøre ScanFront-programvare fra en separat web-/nettskyserver. Dette gir langt bedre integreringsmuligheter for utviklere og IT-avdelinger som kan lage sine egne integrerte, tilpassede løsninger for sine bedriftsapplikasjoner.

Stabil sikkerhet


ScanFront 330 inneholder et robust sett av avanserte sikkerhetsfunksjoner som gir brukere full kontroll over tilgang, administrasjon og distribusjon av informasjon. Disse inkluderer enhets-ID-pålogging og passordkontroll og automatisk utlogging etter en periode uten aktivitet. Brukerspesifikke restriksjoner og brukeraktivitet kan overvåkes og administreres sentralt, og sikker sending av dokumenter oppnås med PDF-kryptering og passordbeskyttelse for sikker visning, redigering og utskrift.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA ScanFront 330, funksjonene og hva den kan gjøre.

Scanning speed A4 (single sided)

Utskriftshastighet A4 (enkeltsidig)

Automatic document feeder

Automatisk dokumentmater

Up to 3,000 sheets per day

Opptil 3 000 ark/dag

Intelligent network scanning

Intelligent nettverksskanning

8.4” touch screen

Berøringsskjerm på 8,4 tommer

Double-sided scanning

Tosidig skanning

Scan to Folder

Skann til mappe

Scan to FTP

Skann til FTP

Scan to email

Skann til e-post

Scan to USB memory

Skann til USB-minne

Scan to printer

Skann til skriver

Scan to FAX

Skann til FAKS

 • Skanner

 • Dokumentasjon

 • Installasjonsdisk

 • Strømadapter

 • Strømledning

 • Papirvalse

Medfølgende programvare

ScanFronts administrasjonsverktøy

Administrasjonsprogramvare gjør det mulig å administrere flere ScanFront-skannere samtidig. Du kan kontrollere den aktuelle statusen til ScanFront-skannerne på nettverket, konfigurere innstillinger, administrere brukere, ta sikkerhetskopier og gjenopprette konfigurasjonsdata.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

ScanFronts serviceprogramvare

ScanFronts serviceprogramvare fra Canon forbedrer ScanFront-nettverksfunksjonene. Den kan konfigureres til å sende skannede dokumenter til plasseringer på nettverket hvor direkteoverføring fra skanneren er deaktivert, for eksempel:

•  plasseringer på andre nettverkssegmenter
•  skrivere på nettverket
•  delte mapper på en datamaskin som er spesifisert av IP-adresse
•  enkelte NAS-er (network attached storage)

Programvareutviklersett

Business Solutions Developer Programme (BSDP) gir deg tilgang til et stort utvalg av teknisk informasjon som kan hjelpe deg med å utvikle programmer for de mange bedriftsproduktene våre. Hvis du vil vite mer om SDK-ene våre, kan du gå til Canon Developer Programme-nettsiden.

Easy Scanning

uniFLOW-kompatibilitet

Canons ScanFront dokumentskanner med nettverksfunksjon støtter uniFLOW for å forbedre arbeidsflyten for skanning i skriverparken din fra Canon. ScanFront har en kompakt design og en svært pålitelig dokumentmater. Den kan plasseres der den vil bli brukt mest, og den kan fange inn et større utvalg av dokumenter på en mer effektiv måte.