Skanning med uniFLOW

Få mer ut av Canon-enhetene dine med uniFLOW, programvareplattformen som gjør utskrift, skanning og enhetsbehandling enklere. Modulær design og tett integrering med Canon-enheter gir deg et uslåelig potensiale til å lage én enkelt, tilpasset plattform som kontroller kontorutskrift, skanning og selskapets utskriftsrom. 

uniFLOW håndterer hele skanneprosessen: fra å skanne direkte fra en enhet, enkel behandling av dokumenter med en kraftig skannemotor til å distribuere dem til alle støttede destinasjoner.

Praktisk skanning fra Canon-enhetene dine

Få enkel skanning med konsekvent grensesnitt på alle kompatible Canon flerfunksjonsenheter (imageRUNNER ADVANCE, utvalgte imageRUNNER-enheter og i-SENSYS) og Canon nettverksskannere (imageFORMULA ScanFront) som er svært kompakte og har pålitelig pairmatingsfunksjonalitet.

Easy Scanning

Personalisert skanning

Ekte personalisert skanning: brukere ser bare de relevante arbeidsflytene, uansett hvilken enhet de logger på. uniFLOW-administratorer kan enkelt legge til tillatelser for å kontrollere hvilke arbeidsflyter som kan brukes av alle eller en bestemt avdeling, gruppe eller bruker.

Sikker skanning

Hindre uautorisert bruk av enheter med en rekke fleksible alternativer for brukerpålogging, som pålogging med kort, brukernavn/passord, PIN-kode, jobbkode eller anonym pålogging. Tilgang til skannefunksjoner kan begrenses basert på bruker, slik at sensitiv eller konfidensiell forretningsinformasjon blir enda sikrere. Sporingsloggen for skanning tas opp.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Skann enkelt

En funksjon for enkel pålogging gir tilgang til både skanne- og utskriftsfunksjoner på multifunksjonsenheter, noe som sikrer effektiv bruk for bedrifter. Når brukeren har logget på, er det enkelt å skanne ved hjelp av det intuitive og praktiske brukergrensesnittet som er konsekvent på alle enheter. Forhåndsvisning på skjermen hjelper brukerne med å kontrollere det de har skannet.

Rask, fleksibel behandling av skannede bilder

Automatiser enkelt konverteringen av skannede bilder til søkbare, strukturerte og svært komprimerte dokumenter med uniFLOW. Dokumenter som er skannet, klargjøres for redigering, arkivering eller integrering i systemene dine.

uniFLOW versjon 5.4 eller nyere kreves for kompatibilitet med ScanFront nettverksskannere. Ta kontakt med din autoriserte Canon-forhandler eller -systemintegrator om uniFLOW i dag. Alle merke- og produktnavn er varemerker for de respektive selskapene.