Simplify, plug and play solutions

Forenkle – plug and play reduserer komplekse administrative oppgaver

Utfordringer

Uten de riktige verktøyene er det lett å bli distrahert av tidkrevende administrasjonsoppgaver. Dersom du for eksempel ikke har IT-kompetanse på huset, er det vanskeligere å håndtere den moderne og komplekse dokumentbehandlingsteknologien. Og produktiviteten går ned dersom ansatte som jobber eksternt, ikke kan komme lett til dokumentene de trenger.

De kreative dokumentløsningene våre forenkler den daglige administrasjonen. Dermed kan du fokusere på de oppgavene som virkelig betyr noe.

Simplify, Leeds City Council boost productivity while cutting costs, using plug and play solutions from Canon

Kundeeksempel

Lær mer om hvordan vi hjalp byrådet i Leeds med å optimalisere utskriftstjenestene for å forbedre produktiviteten og kutte i kostnader og avfall.

Finn ut mer

Ta kontakt

for å finne ut hvordan vi kan bidra til å forenkle virksomheten

Finn ut mer

Kundeapplikasjoner

Administrerte utskriftstjenester for SMB

administrerte utskriftstjenester for små og mellomstore bedrifter
Øk produktiviteten mens du reduserer kostnader og tidsbruk ved å frigjøre de ansatte fra de tidskrevende oppgavene med å styre utskriftsjobbene. Finn ut hvordan MPS-løsningene våre kan hjelpe deg med å arbeide raskere og smartere.

Dokumentløsninger som er klare til bruk

dokumentløsninger som er klare til bruk
Kompliserte enheter kan være vanskelige å konfigurere og installere. Arbeid mer effektivt ved å investere i enkle, brukervennlige produkter med minimal klargjøring og avanserte funksjoner for dokumenthåndtering.

Effektiv dokumentutskrift

effektiv dokumentutskrift
Gjør det mulig for dine ansatte å jobbe raskere og smartere ved å utvikle en strømlinjeformet utskriftstjeneste hvor utskriftsjobbene kan hentes ut fra alle enheter på nettverket.

Mobile Office-aktivering

mobile office-aktivering
Øk produktiviteten og jobb smartere ved å gi de ansatte mulighet til å skrive ut, skanne og behandle dokumenter, uansett hvor de er.

Du er kanskje også interessert i

  • Canon
  • ...
  • Plug og play-løsninger – forenkle