Hero Image

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvis du er ute etter hjelp angående emnene nedenfor, har vi nyttig informasjon som kan hjelpe deg med å løse problemet. Velg det relevante emnet nedenfor for å få mer informasjon.

Avtale en reparasjon

Hvis du vil ha informasjon om en reparasjon, for eksempel finne et reparasjonssenter og nyttige svar på vanlige spørsmål, kan du gå til reparasjonssiden vår.

Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du klikke her for å kontakte kundestøtten.

Feilkoder

Skriv inn produktnavnet, og gå deretter til feilkodefanen.

Feilkoder for PIXMA

Feilkoder for EOS

Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du klikke her for å kontakte kundestøtten.

Veiledninger for trådløs tilkobling av PIXMA

Du finner en trinnvis veiledning for å konfigurere PIXMA-produktet ditt i veiledningen for trådløs tilkobling.

Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du klikke her for å kontakte kundestøtten.

Nedlastbart innhold

Hvis du vil laste ned drivere, programvare, manualer og få tilgang til innhold, inkludert apper, fastvare, svar på vanlige spørsmål og feilkoder, kan du gå til kundestøtteområdet vårt.

Når du har skrevet inn produktnavnet ditt, kan du bruke fanene til å navigere mellom ulike innholdstyper.

Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du klikke her for å kontakte kundestøtten.

Andre emner

Hvis du har et spørsmål om noe annet, kan du klikke her for å kontakte kundestøtten.