Konfigureringsveiledning for Google Cloud Print på PIXMA-skriver

Google Cloud Print er en funksjon som gjør at du kan skrive ut til den trådløse skriveren fra hvor som helst i verden ved hjelp av en enhet som er koblet til Internett, f.eks. en smarttelefon, et nettbrett eller en PC. Gå til Google Cloud Print-nettstedet for å få mer informasjon.
Velg din PIXMA-skriver nedenfor for å lese instruksjoner om hvordan du kobler til Google Cloud Print.

Vi kommer til å legge til flere PIXMA-konfigureringsveiledninger for Google Cloud Print i løpet av kort tid. Se siden for produktet ditt igjen snart.

For å se en fullstendig liste over PIXMA-skrivere som er kompatible med Google Cloud Print, kan du se vår side for kompatibilitet med trådløs utskrift og apper.

Følgende modeller støttes ikke lenger av Google Cloud Print: PIXMA MG4250, PIXMA MG5440, PIXMA MX894 og PIXMA MX895.**