Konfigureringsveiledning for Google Cloud Print på PIXMA-skriver

Google Cloud Print er en funksjon som gjør at du kan skrive ut til den trådløse skriveren fra hvor som helst i verden ved hjelp av en enhet som er koblet til Internett, f.eks. en smarttelefon, et nettbrett eller en PC. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se webområdet for Google Cloud Print.
Velg PIXMA-skriveren nedenfor for å vise en veiledning for hvordan du konfigurerer tilkoblingen til Google Cloud Print.

Vi kommer til å legge til flere oppsettsveiledninger for Google Cloud Print i løpet av kort tid. Se siden for produktet ditt igjen snart.

For å se en fullstendig liste over PIXMA-skrivere som er kompatible med Google Cloud Print, kan du se vår side for kompatibilitet med trådløs utskrift og apper.

Følgende modeller støttes ikke lenger av Google Cloud Print: PIXMA MG4250, PIXMA MG5440, PIXMA MX894, PIXMA MX895.**