Konfigurasjon av Google Cloud Print på PIXMA-skriver

Google har kunngjort at Google Cloud Print ikke lenger støttes etter 31. desember 2020.

Avviklingen medfører at blekkskrivere fra Canon ikke lenger fungerer med Google Cloud Print etter denne datoen.

Canon har besluttet å støtte integrert Chrome OS-utskrift, som anbefales av Google, som et alternativ til Google Cloud Print.

Hvis du vil ha mer informasjon om kompatible apper for produktet ditt, kan du gå til siden vår for kompatibilitet med trådløs utskrift og apper.