Konfigureringsveiledning for Google Cloud Print på PIXMA MG7150

Krav for å skrive ut med Google Cloud Print

1. Du må ha en aktiv Google-konto for å kunne registrere skriveren med Google Cloud Print. Brukernavn og passord kreves for å fullføre installasjonen. Hvis du ikke har en aktiv Google-konto, kan du gå til siden for å registrere en Google-konto og følge veiledningen på skjermen for å opprette en konto.
  2. Skriveren må være koblet til Internett for å bruke Google Cloud Print-tjenesten. Hvis du trenger hjelp til å konfigurere denne tilkoblingen, kan du se konfigureringsveiledningen for å koble til PIXMA MG7150 trådløst.

Registrere skriveren

Følg veiledningen nedenfor for å registrere skriveren med Google Cloud Print.
  1. Kontroller at skriveren er slått på og er koblet til nettverket, og at nettverket har en fungerende Internett-tilkobling.

2. Hvis den lyser, trykker du på [Home] (Hjem) [MASTER] Picture_PIXMA MG6340 Google Cloud Print Setup home button for å vise startskjermen.

3. Dra berøringsskjermen fra venstre til høyre for å vise [Setup] (Oppsett), og trykk på ikonet for å velge.

4. Dra oppover, og velg [Web Service Setup] (Konfigurere webtjenesten).

5. Velg [Web Service Connection Setup] (Konfigurere webtjenestetilkobling).

6. Velg [Google Cloud Print Setup] (Konfigurere Google Cloud Print).

7. Velg [Register with Google Cloud Print] (Registrere med Google Cloud Print.

8. Når [Register this printer with Google Cloud Print?] (Registrere skriveren med Google Cloud Print?) vises, velger du [Yes] (Ja).

9. Trykk på [Next] (Neste), og velg ønsket skjermspråk for utskriftsinnstillingene til Google Cloud Print.

10. Trykk på [OK] for å skrive ut godkjenningssiden. Kontroller at du har lagt et vanlig A4-ark i skriveren.
    Nå skrives godkjenningssiden ut, og skriveren spør om siden ble skrevet ut. Hvis den ble skrevet ut, velger du [Yes] (Ja), og hvis den ikke ble skrevet ut, velger du [No] (Nei) for å skrive ut godkjenningssiden på nytt.

11. På godkjenningssiden du har skrevet ut, kan du se en unik URL-adresse for skriveren på stedet som er uthevet nedenfor. Skriv denne inn i adressefeltet i nettleseren. Du kan også skanne QR-koden ved hjelp av en QR-kodeleser på smarttelefonen eller nettbrettet.
    [MASTER] Picture_PIXMA MG4240 Google Cloud Print Setup Authentication Page

12. Når du skal registrere skriveren med Google Cloud Print, blir du bedt om å logge på Google-kontoen din ved hjelp av Gmail-adressen din og passordet ditt. Dette trinnet må fullføres i løpet av 14 minutter. Hvis du ikke fullfører trinnet i løpet av 14 minutter, må du gjenta trinn 1–10.
    [MASTER] Picture_PIXMA MG4240 Google Cloud Print Setup Sign In Page

13. Når du har registrert skriveren med Google-serveren, vises det følgende på skriverens skjerm:
    «Registrering med Google Cloud Print er fullført.
    E-post
    <E-postadressen din>@gmail.com
    Skrivernavn
    Canon MXxxx-serien_xxxxxx»

Trykk på [OK] for å fullføre.

14. Trykk på ikonet [Home] (Hjem)[MASTER] Picture_PIXMA MG6340 Google Cloud Print Setup home button for å gå tilbake til startskjermen.
Dette avslutter fremgangsmåten for å registrere. Nå skal du kunne skrive ut med PIXMA MG7150 via Google Cloud Print. Hvis du fortsatt har problemer med å konfigurere Google Cloud Print, kan du kontakte oss for å få mer hjelp.

Google Cloud Print™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Avregistrere skriveren

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke skriveren med Google Cloud Print-tjenesten, kan du avregistrere den ved å utføre de følgende instruksjonene:
  1. Kontroller at skriveren er slått på og er koblet til nettverket, og at nettverket har en fungerende Internett-tilkobling.

2. Hvis den lyser, trykker du på [Home] (Hjem) [MASTER] Picture_PIXMA MG6340 Google Cloud Print Setup home button for å vise startskjermen.

3. Dra berøringsskjermen fra venstre til høyre for å vise [Setup] (Oppsett), og trykk på ikonet for å velge.

4. Dra oppover, og velg [Web Service Setup] (Konfigurere webtjenesten).

5. Velg [Cloud Settings] (Nettskyinnstillinger).

6. Velg [Web service connection Setup] (Konfigurere webtjenestetilkobling).

7. Velg [Delete from Google Cloud Print] (Slett fra Google Cloud Print).

8. Når [Unregistered from Google Cloud Print?] (Avregistrere fra Google Cloud Print?) vises, velger du [Yes] (Ja).

9. Når [Unregistered from Google Cloud Print] (Avregistrert fra Google Cloud Print) vises, velger du [OK].

10. Trykk på ikonet [Home] (Hjem)[MASTER] Picture_PIXMA MG6340 Google Cloud Print Setup home button for å gå tilbake til startskjermen.

Din PIXMA MG7150 skal ikke lenger være registrert med Google Cloud Print.