Objektiver – kundestøtte

Lenses Range

Last ned drivere, programvare, fastvare og håndbøker, og få tilgang til nettbasert teknisk brukerstøtte og feilsøking

Velg objektivet ditt nedenfor for å få tilgang til de nyeste nedlastingene inkludert programvare, brukerhåndbøker, drivere eller fastvare. Du kan også vise oversikten over vanlige spørsmål (FAQ) og viktige kunngjøringer om objektivet.

Når du har kommet til produktsiden, kan du bruke fanene til å navigere mellom ulike innholdstyper.

Tab 4

Tab 5

Tab 6

Tab 7

Tab 8

Tab 9

Tab 10

Tab 11

Tab 12

Tab 13

Tab 14

Tab 15