Transform, digital transformation and business process management

Transformer forretningsprosessene slik at du kan arbeide raskere og smartere

Utfordringer

Manuelle arbeidsflyter hemmer produktiviteten og undertrykker vekst, noe som forhindrer deg i å møte bedriftsutfordringer – som å redusere leveringstiden og administrasjonskostnadene, og å gjøre den dokumentintensive arbeidsflyten sikrere.

Forbedre måten du arbeider på ved å digitalisere viktige områder for behandling av forretningsprosessene. Du kan gjøre dette på en rekke måter – ved å integrere teknologier, administrere tjenester, eller til og med ved å sette ut dokumentprosessene til Canon.

Transform, DWF Law discover the benefits of going paperless using digital transformation solutions from Canon

Kundeeksempel

Finn ut hvordan vi hjalp DWF Law med å forbedre informasjonsflyten mellom kontorene, samtidig som kostnadene reduseres og datasikkerheten økes.

Finn ut mer

Ta kontakt

for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å transformere virksomheten

Finn ut mer

Kundeapplikasjoner

Digitale postrom

digitalt postrom
Øk produktiviteten, reduser kostnadene og lever bedre kundetjenester ved å behandle post raskere og mer effektivt med et digitalt postrom.

Fakturabehandling

fakturabehandling
Manuell behandling av fakturaer kan være ineffektivt og føre til feil, noe som kan koste deg tid og penger. Løsningen vår for faktureringsbehandling hjelper deg ta kontroll over kontantstrømmen din – slik at du sparer tid og kan føle deg trygg.

Optimalisering av innkjøp

E-innkjøp – Purchase to Pay
Ved å investere i verktøyene våre for e-innkjøp kan du identifisere strategiske innsparinger og redusere avfallsmengden. Med bedre oversikt over kjøpevanene dine kan du også unngå risiko knyttet til forsyningskjeden, og du kan sikre lovmessig og kontraktsmessig overensstemmelse.

Purchase to Pay

Purchase to Pay
Ineffektive papirbaserte prosesser gir deg ikke den synligheten du trenger for å holde kontroll på kontantene dine. Forbedre administreringen av forbruket og kontantstrømmen ved å investere i et strømlinjeformet digitalt system med total kontantstrømsynlighet.

HR-digitalisering

HR-digitalisering
Manuelle arbeidsflyter for HR-dokumenter kan redusere hastigheten til bedriften din. Du kan forbedre produktiviteten og redusere kostnadene ved å erstatte de manuelle HR-prosessene med automatiserte arbeidsflyter som gir bedre kontroll og oversikt.

Ferdigstille ordre

forretningskvinne
Gi bedre kundeservice og øk produktiviteten ved å behandle ordre raskere og unngå kostbare feil.

3D-utskrift for prototyper

3D-utskrift for kommunikasjon av design
Få flere kunder ved å investere i nyskapende teknologi som frigjør produktdesign og reduserer tidsbruken og kostnadene forbundet med det å lage prototyper.

Styring av viktige dokumenter

Styring av viktige dokumenter
Du kan styrke datasikkerheten og unngå dyre feil ved å sørge for at kritiske dokumenter sendes til rett sted til rett tid.

Intern CAD/GIS-utskrift

grafikkutskrift
Effektiviser bedriften ved å forbedre måten du skriver ut og deler CAD- og GIS-tegninger på med våre banebrytende løsninger for CAD/GIS-utskrift.

Du er kanskje også interessert i

  • Canon
  • ...
  • Behandling av forretningsprosesser – Transformere