legria family video cameras

LEGRIA kompakte videokameraer til familien

Ta opp og del videoer i full, vakkert stødig HD og glimrende kvalitet med kompakte videokameraer i LEGRIA HF R-serien.

Intelligent, optisk bildestabilisator

Intelligent IS bidrar til å sikre skarpe, detaljerte videoer, slik at du kan fokusere på filmingen. Den registrerer motivet automatisk og velger riktig bildestabilisatorprogram blant fire alternativer for å motvirke bevegelse og uskarphet.

Opptak med uslåelig kvalitet

Gled deg over det beste fra Full HD med opptak av 50 bilder i sekundet, noe som sikrer at selv motiver i rask bevegelse blir skarpe og klare.

highest quality recording
baby mode video cameras

Magiske øyeblikk med babyen

Film barnas første skritt, de første ordene og en rekke andre viktige øyeblikk ved hjelp av avansert babymodus. Du kan lage gøyale album for opptil tre barn, og opptak blir automatisk lagret i albumet du har valgt.

Se video

Zoom Framing Assist

Med høy zoom kan du enkelt miste motivet, men Zoom Framing Assist hjelper deg med å holde dem i sikte, og gjør det enkelt å følge handlingen. Mistede motiver blir funnet igjen med ett knappetrykk, og den originale zoomposisjonen gjenopprettes.

zoom framing assist

Ta opp førsteklasses lyd

Med Audio Scene Select og en innebygd, følsom zoommikrofon er det enkelt å sørge for at filmene høres like bra ut som de ser ut. Bare velg blant fem sceneprogrammer, som musikk eller tale, så optimaliseres lydinnstillingene automatisk.

audio scene select