legria wifi video cameras

LEGRIA Wi-Fi-videokameraer

Koble til med Canon LEGRIA trådløse videokameraer. Del mens du er på farten, og få streaming i sanntid og fjernstyring.

wireless hd video cameras

Trådløse HD-videokameraer i bruk

Se video

Direkteoverføring av videoer

Du kan fjernovervåke rom i hjemmet ved å strømme videoer i sanntid til Android¹- og iOS-enheter¹. Du kan også aktivere opptak og justere zoom selv når du er på farten². Bare last ned den gratis CameraAccess-appen for å komme i gang.

Last ned CameraAccess Plus-appen (Android)

Last ned CameraAccess Plus-appen (iTunes)

live video streaming

Fjernkontroll via Wi-Fi

Du kan kontrollere og endre innstillinger på LEGRIA Wi-Fi-videokamera via sanntidsvisning på smarttelefon eller nettbrett. Ypperlig egnet til opptak der kameraet ikke er lett tilgjengelig.

legria wifi remote

Ekstern Bla gjennom-funksjon

Bruk Canon Camera Connect-appen2 via smarttelefon eller nettbrett til å se videoklipp fra videokameraet, trådløst. Lagre favorittklippene dine direkte på enheten2 for å gjøre det enklere å dele dem på Internett.

Last ned Canon Camera Connect-appen

camera connect app

Vær tilkoblet

Overfør de nyeste videoene dine trådløst til Connect Station CS100 fra Wi-Fi-videokameraet². Deretter kan du nyte dem i Full HD på TV-en og dele dem med venner på Internett.

Finn ut mer om Canon Connect Station CS100

connect station cs100

Direkte deling på Internett

Når du har utført en enkel konfigurasjonsprosedyre, kan du laste opp filmer direkte til Internett, uten behov for en datamaskin. Bare koble videokameraet til Wi-Fi-nettverket* hjemme, så kan du dele filmer på YouTube, Facebook, Twitter og e-post.

* Direkte Internett-deling og Send via Server krever en image.canon-konto. Det er ikke sikkert at image.canon støttes i alle land og regioner. Gå til www.canon.no/cig hvis du vil ha mer informasjon

1 Støttede operativsystemer: Android 2.3 til 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Funksjonaliteten garanteres ikke på alle enheter.
2 Unntatt LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini og LEGRIA mini X. Overvåking mens du ikke er hjemme krever også en Internett-tilkobling med en UPnP-kompatibel ruter og støtte for å hente en global IP-adresse.

iPad, iPhone, iPod og iPod touch er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land.

Android™ er et registrert varemerke for Google Inc.