Velkommen til YouConnect

Få siste nytt fra Canon, få mest mulig ut av produktene dine med hurtigtips og veiledninger, bli med på flotte konkurranser og bli inspirert av vårt fantastiske fotogalleri. Ikke vent, men abonner på Canons nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

Et klart perspektiv på fotografering i lite lys.

Canon intervjuer Nige Levanterman, en spesialist på fotografering av bylandskap med lang eksponering.

Mer informasjon

Utforsk Canons fortellerreise.

Vi har hjulpet andre med å fortelle historier i over 80 år. Få mennesker har vært vitne til flere historier enn Mike Burnhill – en produktspesialist med over 11 års erfaring. Vi møtte Mike for å diskutere Canons fortid, nåtid og fremtid.

Mer informasjon

Utforsk ditt neste kapittel innenfor utskrift ved å få frem det kreative potensialet ditt.

Skriveren har funksjoner for alle – fra utskrift av personlige postkort og kontormateriell til bevaring og deling av minner. Finn ut hvordan du kan spare tid og penger med den riktige skriveren.

Mer informasjon

Møt Ana Pratas, fotografen som fanger ærlige historier om familielivet.

Ana Pratas er en familiefotograf som bruker teknikker kjent fra dokumentarstilen til å fange autentiske øyeblikk. Les intervjuet vårt for å finne ut hvordan hun bevarer disse dyrebare familieøyeblikkene.

Mer informasjon

Bli kjent med gatefotografen Erik Witsoe, som tar bilder av det hverdagslige, hver dag.

Erik Witsoe er en gatefotograf som fanger inn flyktige historier i sitt nye hjem i Polen. Les intervjuet vårt med Erik for å finne ut hvordan han fanger inn nye historier på de samme gatene hver dag.

Mer informasjon

Canon Ambassador og sportsfotograf Samo Vidic lærer deg hvordan du kan fange actionfylte historier.

Da vi utfordret parkourgruppen Storror til å løpe, hoppe og rulle mellom kontinenter for første gang, var Samo Vidic med på reisen for å dokumentere eventyret. Oppdag hvordan du kan fange dine egne urbane actionhistorier med Vidics tips.

Mer informasjon

Hils på matfotograf Mike Tsang som fotograferer mat i bevegelse.

Å fange inn motiver i bevegelse har alltid vært en lidenskap for Mike Tsang, en London-basert matfotograf. Les intervjuet vårt med Mike for å se hvordan han fryser bevegelser for å fange inn flyktige øyeblikk.

Mer informasjon

Hils på «geometrisøkerne» Daniel Rueda og Anna Devís

Bli med oss når vi tar en prat med arkitekturfotografene Anna Devís og Daniel Rueda. Finn ut hva som ligger bak den oppfinnsomme og abstrakte fortellerstilen deres, og hvordan interessen for bygninger og reise har gjort dem så populære på Instagram.

Mer informasjon

Lære kvinner om fotografering

Lensational lærer kvinner over hele verden hvordan de kan bruke fotografering til å dokumentere livene sine, og gjøre historiefortelling til en inntektskilde. Vi møtte grunnlegger Bonnie Chiu for å lære mer om arbeidet som organisasjonen hennes gjør.

Mer informasjon

Mye moro med makroverdenen – lek med målestokken, og la deg inspirere

Finn ut hvordan fotograf og modellmaker Simon Carter skaper en miniatyrverden av motorsport som ser ut akkurat som i virkeligheten. Det er en historie om målestokk, perspektiv og tålmodighet.

Mer informasjon

Vi vil alltid vite at vi har opplevd noe som ingen andre har opplevd.

Bli med oss når vi tar en prat med reisefotografene Andrew og Emily fra bloggen . Vi avdekker tipsene deres til reisefotografering, eventyrene deres og hva den eventyrlystne duoen har i gjære.

Mer informasjon

Ta bilde av nåtiden for fremtiden

Noen av de beste historiene oppstår i hjemmet. Vi snakket med Caroline Holt, familiefotograf og historieforteller, om hvordan hun formidler skjønnheten ved familier i hjemmene deres.

Mer informasjon

Ta flotte bilder i lite lys

Høsten er her, og dagene er kortere. Derfor tok vi en prat med Catherine Lacey Dodd, som er spesialist i å ta bilder i naturlig lys, om fotografering i lite lys og om at portrettfotografering er mer enn å bare ta bilder av ansiktene til folk.

Mer informasjon

Fotografering av live musikk med Drew Ressler, AKA Rukes

Vi satte oss ned med EDM- og festivalfotograf Drew Ressler, alias Rukes, og snakket om hvordan han ble en så profilert festivalfotograf, favorittkonsertene hans og hvordan man tar gode bilder under strobelys.

Mer informasjon

Fotografen Jeff Vanderpool viser frem Athen på en ny måte.

Vi snakket med Jeff Vanderpool om hvordan prosjektet «Sea of City» har forandret forholdet hans til Athen for alltid.

Mer informasjon

Fotojournalist Jeroen Swolfs

Vi snakket med fotojournalist og reiseentusiast Jeroen Swolfs om syvårsreisen han brukte på å fotografere alle landene i verden.

Mer informasjon

Gatefotograf Emmanuel Cole

"Du må varme opp. Som en idrettsutøver. Du finner ikke bare frem kameraet og tar dagens beste bilde," sier Emmanuel Cole om å ta bilder av kulde, Londons mest eksentriske figurer og dystopiske Hongkong.

Mer informasjon

Actionfotografering med Andréj Golovánov og Sergéj Kivrin

Canon Explorers Andréj Golovánov og Sergéj Kivrin forteller om sin forkjærlighet for sportsfotografering og fordelene ved å jobbe som et team.

Mer informasjon

Portrettfotografering med Jörg Kyas

Portretter er blant de vanligste bildene vi tar, og selv om det kan virke enkelt nok, er det overraskende vanskelig å ta portrettfotografier med en egen vri. Vi har pratet med den anerkjente portrettfotografen og Canon Explorer, Jörg Kyas, om arbeidet hans med portretter, og om hvordan han finner balansen mellom profesjonell og personlig fotografering.

Mer informasjon

Kunstnerisk ekstremsport med Lorenz Holder

Fotograf Lorenz Holder begynte en karriere som semiprofesjonell snowboardkjører, men en alvorlig skade gjorde at han måtte ta en pause fra brettkjøringen. Da begynte han å ta bilder av sport i stedet for å delta selv. I et eksklusivt intervju med CPN-skribent Steve Fairclough snakket han om arbeidet sitt, hvordan han skaper bilder og hvorfor han liker å jobbe med Canons EOS-speilreflekskameraer og EF-objektiver.

Mer informasjon

Stephen McNallys tips til fotografering med lang eksponering

Frisør og Canon entusiast Stephen McNally begynte å ta bilder for bare åtte år siden. Han stiller nå ut svart/hvitt-bildene sine med lang eksponering, alt har gått veldig raskt for mannen som kan kunsten med å ta seg god tid.

Mer informasjon

Smart bruk av vinterlys, med Sébastien Devaud

Sébastien Devaud har regissert og produsert filmer i mer enn 16 år, men han er først og fremst lidenskapelig opptatt av bilder.

Mer informasjon

Fange smilende sjeler av Nelson Lourenço

Se hvordan Nelson fanger stemninger gjennom stillhet og smilende sjeler.

Mer informasjon

Fargefotografering med Quentin Caffier

Canon Explorer Quentin Caffier holder til i Paris, der han jobber med en gruppe profesjonelle kunstnere under navnet Five Monkeys Studio.

Mer informasjon

Fange opp rask action

Sportsfotograf Samo Vidic er født og oppvokst i Bled i Slovenia og begynte som amatørfotograf da han var 17 år gammel.

Mer informasjon

Fange høstlyset

Skiftet mot høstfargene betyr at dette er en flott tid for å ta en tur med kameraet.

Mer informasjon

Canon Explorer Clive Booth

Clive Booth er mote-, skjønnhets- og portrettfotograf, i tillegg til å være filmskaper. Han er kjent for sitt karakteristiske valg av fokus i naturlig, tilgjengelig, kontinuerlig og funnet lys, noe som gir arbeidet hans en stemningsfull, intim og overjordisk kvalitet.

Mer informasjon

Dine bilder, våre favoritter.

Ta en titt på favorittene våre blant bildene dere har sendt inn til galleriet, basert på månedens tema – Min by. Hvert bilde viser oss et glimt av en unik hendelse eller følelse, og bringer til liv en uforglemmelig opplevelse.

Mer informasjon

Skap dynamikk ved å ha med personer i komposisjonen

Den norske fotografen, Johnny Haglund, har alltid likt ville, isolerte og mystiske steder. Etter han var ferdig med ingeniørstudiene, slo han raskt fast at han ikke egnet seg til en vanlig kontorjobb.

Mer informasjon

Det perfekte portrettbildet av Christian Anderl

Mer informasjon

Timing er alt – Eddie Keogh

Mer informasjon

Havutsikt- og actionfotograf – Steve Deer

Mer informasjon

På jakt etter hai av Franco Banfi

Canon Explorer og prisvinnende naturfotograf Franco Banfi forklarer hvorfor han er glad i å ta bilder under vann, og hvordan det var å prøve å ta det perfekte bildet mens han var omringet av blåhaier.

Mer informasjon

Abstrakte bilder

Mer informasjon

Lær

Få mest mulig ut av produktene dine med vårt utvalg av supre veiledninger til fotografering

Ta bedre portretter

Mer informasjon

Ta actionfotograferingen til neste nivå

More info

Nærbilder

Makro er en perfekt fotograferingsaktivitet for høst- og vintermånedene, siden den kan utføres innendørs så vel som utendørs når dagene er kortere og været mindre forutsigbart.

Mer informasjon

Dyreliv

Noe av det viktigste for å få til flott naturfotografering er å forstå dyrenes atferd og bruke riktig utstyr til de situasjonene du fotograferer i og å oppnå de resultatene du ønsker.

Mer informasjon

Actionbilder

Mer informasjon

Fotografere bevegelse

Mer informasjon

Fang inn byer i stadig endring av Beno Saradzic

Mer informasjon

Min profil

More info

Hold deg oppdatert

Neste gang: Se verden utenfor søkeren

Abonner på nyhetsbrev