Velkommen til YouConnect

Få siste nytt fra Canon, få mest mulig ut av produktene dine med hurtigtips og veiledninger, bli med på flotte konkurranser og bli inspirert av vårt fantastiske fotogalleri. Ikke vent, men abonner på Canons nyhetsbrev og hold deg oppdatert.

Fotografen Jeff Vanderpool viser frem Athen på en ny måte.

Vi snakket med Jeff Vanderpool om hvordan prosjektet «Sea of City» har forandret forholdet hans til Athen for alltid.

Mer informasjon

Fotojournalist Jeroen Swolfs

Vi snakket med fotojournalist og reiseentusiast Jeroen Swolfs om syvårsreisen han brukte på å fotografere alle landene i verden.

Mer informasjon

Gatefotograf Emmanuel Cole

"Du må varme opp. Som en idrettsutøver. Du finner ikke bare frem kameraet og tar dagens beste bilde," sier Emmanuel Cole om å ta bilder av kulde, Londons mest eksentriske figurer og dystopiske Hongkong.

Mer informasjon

Actionfotografering med Andréj Golovánov og Sergéj Kivrin

Canon Explorers Andréj Golovánov og Sergéj Kivrin forteller om sin forkjærlighet for sportsfotografering og fordelene ved å jobbe som et team.

Mer informasjon

Portrettfotografering med Jörg Kyas

Portretter er blant de vanligste bildene vi tar, og selv om det kan virke enkelt nok, er det overraskende vanskelig å ta portrettfotografier med en egen vri. Vi har pratet med den anerkjente portrettfotografen og Canon Explorer, Jörg Kyas, om arbeidet hans med portretter, og om hvordan han finner balansen mellom profesjonell og personlig fotografering.

Mer informasjon

Kunstnerisk ekstremsport med Lorenz Holder

Fotograf Lorenz Holder begynte en karriere som semiprofesjonell snowboardkjører, men en alvorlig skade gjorde at han måtte ta en pause fra brettkjøringen. Da begynte han å ta bilder av sport i stedet for å delta selv. I et eksklusivt intervju med CPN-skribent Steve Fairclough snakket han om arbeidet sitt, hvordan han skaper bilder og hvorfor han liker å jobbe med Canons EOS-speilreflekskameraer og EF-objektiver.

Mer informasjon

Stephen McNallys tips til fotografering med lang eksponering

Frisør og Canon entusiast Stephen McNally begynte å ta bilder for bare åtte år siden. Han stiller nå ut svart/hvitt-bildene sine med lang eksponering, alt har gått veldig raskt for mannen som kan kunsten med å ta seg god tid.

Mer informasjon

Smart bruk av vinterlys, med Sébastien Devaud

Sébastien Devaud har regissert og produsert filmer i mer enn 16 år, men han er først og fremst lidenskapelig opptatt av bilder.

Mer informasjon

Fange smilende sjeler av Nelson Lourenço

Se hvordan Nelson fanger stemninger gjennom stillhet og smilende sjeler.

Mer informasjon

Fargefotografering med Quentin Caffier

Canon Explorer Quentin Caffier holder til i Paris, der han jobber med en gruppe profesjonelle kunstnere under navnet Five Monkeys Studio.

Mer informasjon

Fange opp rask action

Sportsfotograf Samo Vidic er født og oppvokst i Bled i Slovenia og begynte som amatørfotograf da han var 17 år gammel.

Mer informasjon

Fange høstlyset

Skiftet mot høstfargene betyr at dette er en flott tid for å ta en tur med kameraet.

Mer informasjon

Canon Explorer Clive Booth

Clive Booth er mote-, skjønnhets- og portrettfotograf, i tillegg til å være filmskaper. Han er kjent for sitt karakteristiske valg av fokus i naturlig, tilgjengelig, kontinuerlig og funnet lys, noe som gir arbeidet hans en stemningsfull, intim og overjordisk kvalitet.

Mer informasjon

Dine bilder, våre favoritter.

Ta en titt på favorittene våre blant bildene dere har sendt inn til galleriet, basert på månedens tema – Min by. Hvert bilde viser oss et glimt av en unik hendelse eller følelse, og bringer til liv en uforglemmelig opplevelse.

Mer informasjon

Skap dynamikk ved å ha med personer i komposisjonen

Den norske fotografen, Johnny Haglund, har alltid likt ville, isolerte og mystiske steder. Etter han var ferdig med ingeniørstudiene, slo han raskt fast at han ikke egnet seg til en vanlig kontorjobb.

Mer informasjon

Det perfekte portrettbildet av Christian Anderl

Mer informasjon

Timing er alt – Eddie Keogh

Mer informasjon

Havutsikt- og actionfotograf – Steve Deer

Mer informasjon

På jakt etter hai av Franco Banfi

Canon Explorer og prisvinnende naturfotograf Franco Banfi forklarer hvorfor han er glad i å ta bilder under vann, og hvordan det var å prøve å ta det perfekte bildet mens han var omringet av blåhaier.

Mer informasjon

Abstrakte bilder

Mer informasjon

Lær

Få mest mulig ut av produktene dine med vårt utvalg av supre veiledninger til fotografering

Ta bedre portretter

Mer informasjon

Ta actionfotograferingen til neste nivå

Mer informasjon

Nærbilder

Makro er en perfekt fotograferingsaktivitet for høst- og vintermånedene, siden den kan utføres innendørs så vel som utendørs når dagene er kortere og været mindre forutsigbart.

Mer informasjon

Dyreliv

Noe av det viktigste for å få til flott naturfotografering er å forstå dyrenes atferd og bruke riktig utstyr til de situasjonene du fotograferer i og å oppnå de resultatene du ønsker.

Mer informasjon

Actionbilder

Mer informasjon

Fotografere bevegelse

Mer informasjon

Fang inn byer i stadig endring av Beno Saradzic

Mer informasjon

Min profil

Mer informasjon

Hold deg oppdatert

Neste gang: Se verden utenfor søkeren

Abonner på nyhetsbrev