Changing City People Blur

Filme bymotiver med LEGRIA-videokameraet

Legria-tips

Lage filmer i byen
Se for deg at filmen din er en reklame for byen du besøker, eller prøv å fange opp et stykke av bylivet. Hvis du setter deg et klart mål og finner en historie du vil filme, vil det hjelpe deg med å ta opp den riktige typen video for å fortelle byhistorien din. Du kan fokusere på mote, arkitektur, musikk eller en bestemt gate for å lage et interessant visuelt portrett av byen som er i stadig endring.

People av Matteo Ciani Bassetti

Videoklipp

Bruk Videoklipp til å fange opp korte videoklipp som forteller historien om byen. Hvis den delen av byen har interessante lyder, er det ofte verdt å ta en lengre video for å kunne bruke en kontinuerlig del av direktelyden på tvers av flere videoklipp som er filmet separat Audio Scene Select vil automatisk skreddersy innstillingene for lydopptak på videokameraet for å sikre at omgivelseslydene tas opp klart.

Tips: Fange du opp byens bevegelser. Personer eller offentlig transport er gode motiver for å vise dynamikken i en by og hvordan den endrer seg i løpet av dagen.

Harlem Line Departures av Erich Poole

Hold øye med lyset

Lys er viktig når du tar opp video. Du har ikke alltid et valg. Lyset er ofte dempet i museer og andre bygninger. Her bør du unngå å filme mens du går. Film fra en stabil posisjon, trykk på pause og gjør deg klar til å filme på nytt.

Det er lurt å filme i dagslys når du er utendørs. Hvis du viser detaljer gjennom sollys, kan det noen ganger føre til skarpe skygger. Overskyede forhold gir ofte mye bedre resultater.

Siden det er lite lys om natten, krever det litt mer eksperimentering for å få resultatene du er ute etter når du filmer. Prøv å begynne å filme i skumringen, finn godt opplyste steder og bruk et stativ når det er mulig.

Hold deg oppdatert

Neste gang: Se verden utenfor søkeren

Abonner på nyhetsbrev