iaaf world half marathon championship

2016-03-08T00:30:55.000Z

IAAFs VM i halvmaraton

Canon er glade for å støtte IAAFs VM i halvmaraton

Som en del av vår samlede sponsing av IAAF World Athletics Series er vi glade for å bekrefte at vi vil støtte IAAFs VM i halvmaraton. Verdens beste løpere inntar Cardiffs gater til det som sikkert vil bli et løp med høyt nivå, og som vil bli spennende og underholdende for både tilskuere og løpere.

Arrangementet er en perfekt mulighet for løpere i alle aldre og på alle nivåer til å løpe i mesternes fotspor og være en del av et av de mest prestisjefylte globale løpsarrangementene i 2016.

Som offisiell IAAF-partner vil diverse inn- og utdataprodukter fra Canon bli utpekt som offisielle produkter for IAAF World Championships, inkludert kameraer, objektiver, videokameraer, kopimaskiner, multifunksjonsenheter, skrivere, skannere og projektorer.

Hold deg oppdatert

Neste gang: Se verden utenfor søkeren

Abonner på nyhetsbrev