alt text goes here

Vil du bidra til en positiv forandring?

Historier som gjør en forskjell

Vil du bidra til en positiv forandring?

Er du glad i å fotografere eller lage video, mellom 16 og 19 år gammel og vil bidra til en positiv forandring? Da er dette en mulighet for deg. Hvilket av de 17 globale mål mener du er viktigst? Eller har du en historie som kan kobles til ett av de 17 globale mål. Vær med i vår konkurranse og del din historie med et bilde eller en video. Vis din historie som skal være koblet til til ett globalt mål og last opp hitorien under hashtag #photosforgood. Du kan vinne et EOS M50 og en heldags workshop med Canon og dine 10 beste venner.

LES MER OM DE 17 GLOBALE MÅL HER:

Do you want to create positive change

Hva er Canon Young People Nordic Competition?

Canon Young People Nordic Competition er en del av Canon Young People Programme. Canon ønsker å støtte og hjelpe unge mennesker med å finne, fortelle og dele FNs bærekraftmål med resten av verden. Dette gjør vi gjennom å hjelpe unge mennesker med å utvikle deres ferdigheter, passion og inspirasjon for å fortelle kraftfulle historier gjennom bilder og video. Les mer om Canon Young Programme her: https://www.canon.no/sustainability/imaging-for-good/

What is the Canon Young People Nordic

Hvordan deltar du?

Du deltar ved å fortelle en historie om det bærekraftmål, som betyr mest for deg.  Du kan enten gjøre dette gjennom bilder eller videoer. Det som er viktig er at det formidler hvordan du tror de globale målene bidrar til å forandre verden. Når du laster opp din historie på Instagram skal du bruke #photosforgood. 

Fire raske steg (headline)
1. Velg ditt bærekraftmål
2. Ta et bilde eller lag en video
3. Last opp på Instagram med #photosforgood


En jury som betår av Canon-medarbeidere utvelge vinnerene, som vil bli kontaktet gjennom Instagram. Vinnerene vil bli valgt basert på følgende kriterier:
- Bildekvalitet
- Hvordan bildet og bærekraftmålet samsvarer
- Den visuelle historien i bildet.
NB:
Canon kontakter deg via en direkte melding på Instagram dersom du er en av de fem vinnerene. Vinneren vili bli offentliggjort i april. Vær oppmerksom på at ditt navn og landet du bor i vil bli synlig på Canons nettsider, sosiale medie-plattformer eller utstillinger. Hvis vinnerne ikke ønsker at slike opplysninger skal publiseres, må de informere Canon om dette når de får beskjed om at de har vunnet.

Konkurransevilkår

Vær oppmerksom på følgende vilkår dersom du ønsker å delta i Young People Nordic Competition.

1. Du kan delta flere ganger med flere bilder eller videoer men kan kun vinne en premie (en premie per person). 

2. Du må være mellom 16 og 19 år for å kunne delta i både konkurransen og workshop. 

3. Dersom du er under 18 år må du ha dine foresattes tillatelse til å delta. 

4. Kokurransen er kun åpen for deltagere i følgende land: Danmark, Norge og Sverige. Les mer om vilkårene i denne linken

Sjekk dette før du deltar

Her er en sjekkeliste som er lurt å lese før du deltar i Canon Young People Nordic Competition. 

1. Bildene må være originalbilder og må tatt av deg. 

2. Dersom bilder eller video viser mennesker som kan gjenkjennes er det viktig at du har skriftlig tillatelse fra vedkommende til å poste bildet, samt tillatelse til at Canon kan bruke bildet på sine nettsider, sosiale medie-plattformer og utstillinger. 

3. Dersom bilder eller video inneholder kunst, logoer eller merkenavn som du ikke eier eller har lisens til å publisere, må du har skriftlig tillatelse til å poste dette, samt tillatelse til at Canon kan bruke bildet på sine nettsider, sosiale medie-plattformer og utstillinger. 

4. Bildet kan ikke inneholde noen form for nakenhet eller noe som kan tolkes som ulovlig, umoralsk eller uanstendig. 

5. Vennligst se til at alle lokale regler blir fulgt og du har alle nødvendige tillatelser. Pass også på at ingen tredjeparts rettigheter blir brutt.

6. Dersom du er under 18 år må du ha foresattes tillatelse til å delta i konkurransen. 

Canon kontakter deg dersom du er en av de tre vinnerene eller dersom Canon ønsker din tillatelse til å dele ditt bidrag på Canons nettsider, sosiale medie-plattformer eller utstillinger. Eller for å diskutere annen bruk av materiale nevnt over.

Å FLERE TIPS TIL Å TA BILDER OG OPPTAK AV VIDEO HER:

Before participating in our Canon

Hva skjer på workshopen?

Alle vinnere mottar et kit med et EOS M50-kamera og et EF-M 15-45mm IS STM objektiv. I tillegg vinner alle en spennende dag med foto/video-workshop for vinner og opptil 10 venner. Hensikten med workshopen er å utvikle fotoferdighetene til de som deltar. Tema blir linket til FNs 17 bærekraftmål som også er utgangspunkt for konkurransen.

Vinnere og venner som deltar på workshopen må være mellom 16-19 år gamle. Sted og tid for workshop vil bli bestemt sammen med vinnere.

Vær oppmerksom på at dersom vinner eller deltagere er under 18 år gamle må de ha foresattes tillatelse til å delta. Alle som deltar på workshopen må gi Canon tillatelse til å dele bilder eller annet materiale som blir laget under workshopen. Dette kan bli delt på Canons nettsider, sosiale medie-kanaler og på utstillinger.

Before participating in our Canon

Delta i UN MyWorld 2030

Vil du gjøre enda mer? Støtt bærekraftmålene ved å delta i deres globale undersøkelse. Du kan også skape din egen MyWorld 2030-undersøkelse og hjelpe med å fortelle andres historier. mer info på linkene under.

http://about.myworld2030.org/

http://about.myworld2030.org/toolkits-sub-page/

https://myworld2030.org/register/

about.myworld2030.org/faq/

Participate in UN MyWorld 2030

Galleri

Vil du ha mer inspirasjon? Se hvilke historier andre har delt i vårt galleri. 


Imaging for Good – galleri

What is the Canon Young People Programme

Mer informasjon

Les vilkår og betingelser for konkurransen her, i tillegg til Canons Personvernregler

VILKÅR OG BETINGELSER

CANON PERSONVERN FORBRUKER