Stay connected

Hold deg tilkoblet

Sømløs
integrering

Bruk EOS 5D Mark IVs innebygde Wi-Fi- og NFC-tilkoblinger til å koble deg til smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din, eller direkte til utvalgte bildedelingstjenester. Dette gjør kameraet perfekt for å sende bilder til kundene dine eller publisere dem på sosiale medier. FTP/FTPS-støtte er flott for dem som tar bilder på steder med Wi-Fi, der det er nødvendig med ekstra sikkerhet.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Koble til og
fotografer fjernstyrt

EOS 5D Mark IV kan styres trådløst fra en smartenhet med Canon Camera Connect-appen (for iOS og Android). Finn en ny vinkel fra vanskelige utkikkspunkter, og fjernstyr kontrollfunksjoner som Berøringsfokus – perfekt for en kameraassistent på et filmprosjekt.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Beskjære og endre størrelse

Funksjonen for å beskjære og endre størrelse på bildene i EOS 5D Mark IVs visningsmodus lar brukerne redigere komposisjonen på et bilde etter tagning. Nå er det lett å endre bildestørrelsen og straks dele filen via kameraets innebygde Wi-Fi. Som i EOS-1D X Mark II kan fotografen beskjære bilder han/hun vil ha publisert, og raskt sende dem til redaksjonen eller bildedesken.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Utvid
Wi-Fi-rekkevidden

WFT-E7-enheten utvider kameraets trådløse fleksibilitet ved å gi fotografer muligheten til trådløs overføring av bilder fra kameraet til en datamaskin over en større distanse. I tillegg får du forbedret fjernstyrt fotografering og en bedre medieserver.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

I kontakt med omverdenen

Den innebygde GPS-en geomerker hvert bilde med posisjonen din og sørger for at EOS 5D Mark IVs innebygde klokke alltid er korrekt. Kameraet er dessuten mer strømbesparende, slik at du kan bruke det lengre om gangen. GPS-data er nyttig når du kategoriserer bildene dine. De lar deg følge reiseruten din og finne igjen spesifikke steder du har vært.

Glem aldri viktig informasjon

Fotojournalister er avhengige av å få med seg alle detaljer, og dette gjelder også for viktig skriftlig informasjon. Last opp metadatamaler som inneholder personlige opplysninger og detaljer om bilder, til EOS 5D Mark IV. Hvert bilde som tas får da denne informasjonen innebygget i feltene for IPTC-metadata.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Rask og pålitelig
dataoverføring

USB 3.0-tilkoblingen lar deg raskt overføre filer til en PC eller Mac, noe som passer perfekt for tilkoblet fotografering i studio.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Fleksible
opptaksmuligheter

EOS 5D Mark IV har SD- og CF-kortspor som støtter raske UDMA 7-kort med en skrivehastighet på opptil 167 MB per sekund.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Oppdag andre fordeler