EOS 5D Mark IV

Forskjellen ligger i detaljene

Fang inn detaljer.
Fang inn alt

CMOS-sensoren på 30,4 megapiksler gir deg veldig detaljerte bilder med lite støy, selv i skarpt høylys og mørke, skyggefulle omgivelser. Finere oppløsning gjør at ingenting går tapt, slik at du kan beskjære deg til det perfekte bildet, uten at kvaliteten forringes.

EOS 5D Mark IV

Se gjennom og forbedre bildene

Hver av EOS 5D Mark IVs 30 millioner piksler består av to fotodioder som kan brukes sammen eller hver for seg. Det er denne teknologien som gjør Dual Pixel Raw-files (DPRAW) til virkelighet. Disse filene inneholder bildepar tatt fra to ørsmå forskjellige synsvinkler. Når de behandles med Digital Photo Professional-programvaren, gjør DPRAW-filene at fotografene kan justere bildene og beholde skarpheten der de ønsker det.

Finn ut mer

Suverene bilder
i lite lys

Nå med bedre ytelse i lite lys uansett ISO-innstilling, med mye mindre digital støy og maksimal ISO-følsomhet på 32 000 (kan utvides til ISO 102 400). Du kan stole på at du får en førsteklasses bildekvalitet, selv i lite lys.

Pigeons in low light with Canon EOS 5D Mark IV

Bildebehandling på et
nytt nivå

Innebygd korrigering av aberrasjon i objektivet gjør objektivet bedre i stand til å kompensere for faktorer som diffraksjon, forvrenging og kromatiske avvik for å produsere bilder av utmerket kvalitet.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Digital objektivoptimalisering

Den digitale objektivoptimaliseringen korrigerer enda mer og tar seg av flere optiske fenomener – også de som forårsakes av kameraets Low-pass-filter. Resultatet blir optimalisert ytelse og en utrolig bildekvalitet.

Klarhet, kontrast og farger

5D Mark IV-kameraet har et utvalg av innstillinger for automatisk hvitbalanse (AWB) som bruker en annen tilnærming til kunstig lys. Omgivelsesprioriteten prøver å beholde noen av de varme fargetonene fra kunstige lyskilder for å bevare noe av stemningen i et motiv, mens hvitprioritet fjerner det meste av varmen fra det kunstige lyset og prøver å skape fargenøytrale bilder der det er mulig.

Alle detaljer
blir omhyggelig fanget opp

Bildestilen Fine Detail er tatt med i 5D Mark IV for å hjelpe kameraets sensor med 30,4 megapiksler å fange inn så mange detaljer som mulig. Denne innstillingen prioriterer gradering av toner og forsterker de fine detaljene. 

Bildestilen Fine Detail har tre justerbare parametere for skarphet, lignende dem du finner i Unsharp Mask-filteret i Adobe Photoshop og DPP-programvaren fra Canon.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Oppdag andre fordeler