Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Utviklet for å prestere

En prosessor for
raskere ytelse

Motoren i EOS 5D Mark IV er den raske DIGIC 6+-prosessoren, som kontrollerer alle aspekter av kameraet. Den konverterer rådata fra sensorene til bildefiler av høy kvalitet som er rike på detaljer og har lite støy, med riktige farger og hudtoner.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Fang opp alle
øyeblikk, bilde
for bilde

EOS 5D Mark IV er utviklet for optimal ytelse fra ende til annen, og kan ta bilder kontinuerlig i opptil 7 bilder/sek1 med full AF og autoeksponering. Ta opptil 21 RAW-bilder eller en ubegrenset mengde JPEG-filer i én bildeserie2. På den måten er du alltid klar for neste bilde. I sanntidsvisning kan du ta 4,3 bilder/sek med AF-sporing. På den måten er du alltid klar for neste bilde.

Gannet caught in mid flight with EOS 5D Mark IV

Klar og presis
LCD-berøringsskjerm

En 3,2-tommers LCD-skjerm som betjenes med intuitive berøringsskjermkontroller gjør det til en fornøyelse å ta bilder med EOS 5D Mark IV. Trykk for å velge menyfunksjoner, og skyv frem og tilbake når du ser på bilder. Fire alternativer for fargetoner gjør at du kan se alt på skjermen klart når som helst på døgnet.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Ta bilder eller film i stillhet,
og unngå å forstyrre omgivelsene

Velg stille opptaksinnstilling på EOS 5D Mark IV for å holde lukkerstøyen så lav som mulig. Spesialutviklet demping gjør at kameraet kan betjenes stille når det er som stillest rundt deg.

EOS 5D Mark IV

Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

Risting i kameraet eller vibrasjoner i speilene kan gjøre bilder uskarpe. Derfor har Canon utviklet et system for speilvibrasjonskontroll for å holde slik uskarphet på et minimum og gi skarpe bilder med lite støy – perfekt til å ta bilder ubemerket.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Mirror Vibration Control System (Speilvibrasjonskontroll)

Se video

Vis, komponer og
fotografer eller film med stor klarhet

Intelligent Viewfinder II med opptaksinformasjon, som elektronisk vater med to akser, viser et klarere bilde av motivet gjennom et objektiv som gjengir omgivelsene med nesten 100 % nøyaktighet. Opptaksinformasjonen er omhyggelig plassert for å gjøre det enkelt å komponere bilder, og visningen kan tilpasses slik fotografen ønsker.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Egendefinert skjermbilde for
hurtigkontroll

Alle fotografer er forskjellige og arbeider også på forskjellige måter. Derfor har Canons teknikere gjort det mulig å endre type, størrelse og posisjon på ikonene i kameraets egendefinerte hurtigkontrollskjerm på en rask og enkel måte, slik at du finner favorittinnstillingene dine uten problemer.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Slitesterkt og
pålitelig

EOS 5D Mark IV har en værbestandig3 og robust konstruksjon i magnesiumlegering, slik at du trygt kan fortsette å ta bilder, selv når forholdene blir verre. EOS 5D Mark IV er lettere enn EOS 5D Mark III. Det ble bygget for å gi pålitelig bruk som varer lenger.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Bli en
bedre fotograf

Batterigrepet BG-E20 gjør EOS 5D Mark IV enkel å håndtere og fordobler batterikapasiteten. Dermed kan du bruke kameraet lenger og kontrollere øyeblikket ved hjelp av vertikale kontroller for fokus og måling.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Fotnoter

1. Med 1/500 sek. lukkerhastighet eller raskere, maksimal blenderåpning (avhengig av objektiv), fulladet LP-E6N-batteripakke ved 23 °C / 73 °F. Hastigheten reduseres når én av følgende funksjoner er aktivert: Antiflimmer, Dual Pixel RAW, Digital objektivoptimalisering

2. EV-3 på et sentralt AF-punkt som fokuserer ved f/2.8, enkeltbilde-AF, 23°C / 73°F, ISO 100

3. Romdeksler, terminaldeksler og andre deler som kan åpnes, må være ordentlig lukket, slik at du oppnår støvbestandig og dryppbestandig ytelse. Disse tiltakene kan imidlertid ikke holde kameraets innside fullstendig fri for støv og vann.

Oppdag andre fordeler