Grizzly bear waiting for fish at waterfall

Presisjon er standarden

På et blunk

Hold fokus der det skjer, ved hjelp av et utvidet 61-punkters AF-system som sporer selv de mest uforutsigbare motiver. I EOS 5D Mark IV-kameraet er de 61 AF-punktene1 plassert over et bredere område – 8 prosent mer vertikal utvidelse i sentralområdet og 24 prosent mer vertikal utvidelse i periferiområdet – noe som gir større frihet når det gjelder plassering av motivene under komposisjonen.

Viewfinder focus area of Canon EOS 5D Mark IV

Rask, kontinuerlig
fokusering selv
i lite lys

En svært følsom AF-sensor sikrer at EOS 5D Mark IV fokuserer godt, selv i så lite lys som EV-32. Kameraet tar steget til EV-43 når du tar bilder i Live View med Dual Pixel CMOS AF.

EOS 5D Mark IV

Suveren AF-nøyaktighet,
selv med lange objektiver

Natur- og sportsfotografer må ofte bruke superteleobjektiver med forlengere for å komme tettest mulig innpå motivene. Det blir enkelt å fokusere presist med opptil 61-punkter1 med 21 AF-punkter av krysstypen ved f/8.

Bear in viewfinder captured with EOS 5D Mark IV

150 000 målesensor

EOS 5D Mark IV bruker en 150 000-pikslers RGB+IR-målesensor til å måle eksponering svært nøyaktig. Sensoren samarbeider også med kameraets AF-system for å identifisere og følge fargede motiver og utføre ansiktsgjenkjenning.

150k pixel metering sensor in EOS 5D Mark IV

Spor motivene med
med enda større presisjon

EOS 5D Mark IV har AF-systemet EOS iTR. Det forbedrer sporingen av motiver betydelig. Tilpass sporingen etter behov med ulike innstillinger for når du fokuserer og sporer et ansikt eller et annet motiv.

Gannet tracked in focus with 5D Mark IV

Endre fokusytelsen,
slik at den
passer til motivet

Canons AI servo AF III bruker en autofokusalgoritme som forbedrer sporingsfølsomheten i scener der motivet plutselig kan bevege seg.

Seks egendefinerbare eksempler på AF-innstillinger hjelper deg med å velge alternativet som passer motivet best, f.eks. sporingsfølsomhet, akselerasjons-/retardasjonssporing og automatisk bytte av AF-punkt.

AF case study settings on the Canon EOS 5D Mark IV

Fang inn øyeblikket i kunstig lys

EOS 5D Mark IV registrerer flimmerfrekvens fra lyskilder og tilpasser fotograferingen til å ta bilde når det er best belysning, for å redusere flimmereffekter. Denne funksjonen fungerer ved en flimmerfrekvens på 100 og 120 Hz og har en forbedret algoritme for å unngå feil registrering av flimrende lys.

Valg av AF-punkt

En ny knapp for valg av AF-område på baksiden av EOS 5D Mark IV gjør det enkelt å bytte autofokuspunkter hvis kameraet holdes foran øyet ditt.

EOS 5D Mark IV AF selection

Fotnoter

Oppdag andre fordeler