Hero 4k Lifestyle Music Promo

Få kinofølelsen med 4K

Krystallklar skarphet

Ta opp video ved hjelp av EOS 5D Mark IVs utrolige sensor for å få ekstra detaljrikdom og finesse i hvert motiv. Muligheten for å filme i 4K-høyoppløsning1 og Full HD med innstillinger for bildefrekvens, inkludert 60p sakte film, har gjort filmskaping med speilreflekskameraer enda bedre.

Capture the moment

Fang øyeblikket

Se video

Lagre det perfekte
stillbildet fra hvilken som helst video

I likhet med funksjonen i EOS-1D X Mark II kan EOS 5D Mark IV-brukere nå ta opp filmer i 4K og lagre stillbilder fra videoen som detaljerte JPEG-bilder på 8,8 megapiksler rett til minnekortet.

4K Screengrab Music Promo

Høy bildefrekvens

Raskere bildefrekvenser gir nye og spennende muligheter til å engasjere seerne. En utrolig HD-videokapasitet på 120 bilder per sekund fanger opp selv de raskeste motivene med enestående detaljrikdom.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Filmer med høy bildefrekvens

Se video

Fokuser som en proff

EOS 5D Mark IV har Dual Pixel CMOS AF, en av de viktigste forbedringene fra EOS 5D Mark III. Denne funksjonen gir deg jevne og presise fokusoverganger i enhver oppløsning, fra 4K til Full HD. Bare rør ved punktene på LCD-skjermen du vil fokusere på, og la kameraet gjøre resten.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Legg til Canon Log på EOS 5D Mark IV for bred dynamisk rekkevidde og høy eksponeringstoleranse. I tillegg får du stor frihet til etterbehandling.

Finn ut mer

EOS 5D Mark IV

Behold hver eneste detalj med HDR-film

Ved å bytte mellom normale og undereksponerte stillbilder kan HDR-videoinnstillingen komprimere de lyseste delene av et motiv og beholde flere detaljer i høylys. Dermed får du video med et utvidet dynamisk område.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR gjør det mulig

Se video

Sett ned farten. Film det utrolige

Den tidsinnstilte opptaksfunksjonen på EOS 5D Mark IV lar deg ta utrolig skarpe intervallopptak av begivenheter. Ta opptil 3600 stillbilder for å lage en video i Full HD med en spilletid på ca. 2 minutter for å få en dynamisk og annerledes filmsnutt.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Film med intervallopptak

Se video

Mikrofon
og hodetelefoner,
HDMI-tilkobling

Kontaktene for mikrofon og hodetelefoner gjør at du kan ta opp den perfekte bakgrunnsmusikken til filmen din og styre lydopptaket slik du vil. HDMI-tilkoblingen sender lyd og ukomprimerte opptak i full HD til eksterne opptakere og skjermer.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Retningsstyrt
stereomikrofon DM-E1

Ved å koble den eksterne mikrofonen DM-E1 til din EOS 5D Mark IV, kan du ta opp den perfekte bakgrunnsmusikken til filmen din og styre lydopptaket slik du vil. HDMI-tilkoblingen sender lyd og ukomprimerte opptak i full HD til eksterne opptakere og skjermer.

Finn ut mer

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Fotnoter

Oppdag andre fordeler