Last ned drivere, programvare og håndbøker

Hvis du ønsker tilgang til innholdet som er oppført ovenfor, i tillegg til annet innhold som Apper, Fastvare, Vanlige spørsmål og Feilkoder, kan du søke etter produktet nedenfor eller velge fra en av våre populære produktgrupper.

Når du har kommet til produktsiden, kan du bruke fanene til å navigere mellom ulike innholdstyper.

Du kan også bla gjennom sidene våre for bedriftsstøtte for å få hjelp.

Coronavirus

I denne spesielle tiden er det å prioritere tryggheten og sikkerheten til kundene og medarbeiderne våre det aller viktigste, og det innebærer også å tilpasse vår måte å jobbe på innen noen områder. Vi gjør også alt vi kan for å forutse, forberede oss på og minimere potensielle forstyrrelser.

Med dette i bakhodet opererer Canons service- og reparasjonssentre med redusert bemanningsnivå og andre ansatte jobber også hjemme i løpet av denne tiden, for å begrense risikoen for smitte.På nåværende tidspunkt fortsetter vi å godta reparasjoner mottatt med budleveranse. I tillegg kan noen av Canons service- og reparasjonssentre nå åpne kundemottakene sine i tråd med lokale myndigheters veiledning. Der det er aktuelt, vil vi anbefale deg å kontakte ditt lokale Canon service- og reaparasjonssenter før du reiser. Det kan være en forsinkelse i reparasjonstidene, og vi vet ennå ikke når vi vil være i stand til å gjenoppta vårt normale servicenivå.

Våre autoriserte servicepartnere fra Canon står også overfor lignende utfordringer, så før du sender inn produktet ditt for reparasjon, anbefaler vi at du kontakter disse på forhånd.

Med dette i tankene, kan du vurdere om reparasjonen din haster, da noen budtjenester også kan bli påvirket. Vi beklager uleilighetene og takker for din forståelse og støtte, mens vi fortsetter å gjennomgå og adressere situasjonen. Hvis du trenger assistanse, vil telefon og e-postmeldinger fortsatt bli håndtert som vanlig, så bare kontakt oss. Vi vil oppdatere denne informasjonen når situasjonen endrer seg.

Velg produktet ditt

Nylig valgt

Populære emner

Du kan også ha interesse av ...

Contact Us

Kontakt oss

Kontakt oss for å få støtte via telefon eller e-post

Register your product

Canon ID

Registrer produktet ditt, og administrer Canon iD-kontoen din

Locate A Repair Centre

Reparasjon

Finn et verksted og annen nyttig informasjon om reparasjonsprosessenTilbakebetaling og kampanjer

Se våre gjeldende kampanjer og tilbakebetalingskampanjer

Tilbakebetaling og kampanjer
Feedback