PlotWave 7500

Brukervennlig, sikker og intelligent.

Produktiv sort-hvitt-utskrift i storformat – gir enestående kvalitet og robust allsidighet uten problemer.

Last ned brosjyre

Last ned dataark

Be om informasjon

PlotWave 7500

Brukervennlig, sikker og intelligent.

PlotWave 7500 er svært allsidig og leverer enestående kvalitet i miljøer der det er behov for å skrive ut tekniske dokumenter i storformat – enkel utskrift med intelligent automatisering for imponerende resultater hver gang.

Brukervennlig

Brukervennlig takket være innebygd intelligens. Få tilgang til og skriv ut de nyeste versjonene fra hjemmemappen, nettskyen eller det lokale nettverket, eller bruk de intuitive kopierings- og skannefunksjonene.

Sikkerhet

SMARTshield beskytter dataene dine i alle faser av utskriftsprosessen – både nå og i fremtiden. Når data overføres, beskyttes de av sikre, krypterte protokoller. Dataene er krypterte på en sikker måte også ellers.

Intelligent

PlotWave-serien har intelligente automatiserte funksjoner, for eksempel enkel innmating av medier og Pico Printing- og Radiant Fusing-teknologi som sparer tid og gjør ting enklere.

Story

Hovedspesifikasjoner

Print hastighet

10 D-/A1-formater per minutt
5 E-/A0-formater per minutt

Mediekapasitet

Ekstra tredje skuff som øker mediekapasiteten fra fire til seks medieruller (800–1200 m2).

Tid til første utskrift

– mindre enn 40 sek

Bildebehandlingsteknologi

Elektrofotografi (LED) med organisk lysleder. Radiant Fusing-teknologi med umiddelbar oppvarming.

PlotWave 7500

Valgfritt tilbehør

PlotWave 7500

PlotWave 7500

Se video

SMARTshield

En samling sikkerhetsfunksjoner innebygd i den totale utskriftsarbeidsflyten til de nyeste PlotWave- og ColorWave-systemene. Utformet for å holde systemene dine trygge i dag og i fremtiden.

Last ned brosjyre

ClearConnect

Skriv ut fra et hvilket som helst program eller en hvilken som helst mobilenhet eller nettleser. ClearConnect-pakken gir en enkel arbeidsflyt for individuelle utskriftsjobber og for komplekse dokumentsett med flere filer.

Radiant Fusing

Radiant Fusing er en bærekraftig teknologi som passer i alle kontormiljøer. Med Radiant Fusing får du alt – øyeblikkelige resultater, gjennomgående høy kvalitet og strømsparing.

Finn ut mer

Vil du vite mer om PlotWave 7500?

SNAKK MED OSS