BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

Software Development Kit (SDK)

Bli med i Canon Developer Programme for å forbedre og tilpasse bedriftens arbeidsflyter for bildebehandling ved hjelp av vår toppmoderne teknologi som kan ta bedriften din til nye høyder.

Software Development Kit (SDK)

Fordelene med Canon SDK

Canon har investert mye i å kunne tilby kundene den mest kostnadseffektive og fleksible måten å ta bilder av høy kvalitet på. Fordelene med EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) gjør at brukere kan kontrollere Canon-kameraer eksternt fra en Windows-PC eller en Mac og bruke samme kode på alle kompatible Canon-kameraer. For å dra nytte av støtte for flere plattformer på utvalgte modeller for rask utvikling dekker den nye Camera Control API (CCAPI) flere plattformer og muliggjør trådløs bruk i alle miljøer, for eksempel Windows, Mac, Android, iOS eller Linux.

 • alt text

  FORDELER

  Fjernstyrt fotografering

  Finn, koble til og utløs kameraet.

 • alt text

  FORDELER

  Overvåkning i sanntid

  Kontroller motivet for eksponering og komposisjon

 • alt text

  FORDELER

  Bildeoverføring

  Last ned og slett bilder og formater kort

 • alt text

  FORDELER

  Kamerainnstillinger

  Kontroller og endre kamerainnstillinger, inkludert lukkerhastighet, blenderåpning og ISO

Slik fungerer det

EDSDK og CCAPI beskrives best som API-er (Application Programming Interfaces) som åpner opp for kontroll over kamerafunksjonaliteten til programvareforfattere for å gi løsninger til selskapene de arbeider for eller eier. Muligheten til å integrere kamerakontroll i programmene sine betyr at kontrollen av kameraet kan administreres automatisk for å generere bilder og overføre data umiddelbart. Denne effektiviseringen av hele prosessen reduserer kostnader og sparer tid.

Bli med i utviklerportalen vår

Canon Developer Programme gjør det mulig for tredjeparts bedrifter og utviklere av alle typer å laste ned SDK og koble til Canon-produkter og -teknologi, i tillegg til å motta verdifull støtte.

Samarbeid med oss

Registrerte utviklere kan få tilgang til og laste ned detaljert dokumentasjon, API-informasjon og bruke et spesielt programvarebibliotek i tillegg til å samhandle med andre brukere. Disse tekniske ressursene er ment for programvareingeniører som vil lage funksjonsrike, tilpassede programmer rundt produktene våre.

alt text

OM CANON

Hvorfor Canon?

Canon er og har vært det ledende navnet innenfor bildebehandling de siste 80 årene. Vi er den ledende leverandøren av digitale bildeløsninger til forbrukere og bedrift-til-bedrift-løsninger i bransjen. Bildebehandling er selve kjernen i virksomheten vår, og vi er opptatt av å hjelpe folk med å tenke nytt når det gjelder fotografering og filming i høy kvalitet.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

TRENGER DU HJELP?

Vil du vite mer om dette produktet?

Related articles