Karriere i Canon

Bli en del av vårt team!

Hvordan er det å jobbe i Canon?

Canon Camera

Om oss

Det japanske konsernet Canon ble grunnlagt i 1937 og har siden den gang vært en markedsleder innen bildeteknologi og dokumentbehandling. Med et sterkt fokus på innovasjon og dedikasjon til å utforske nye horisonter, har Canon oppnådd annerkjennelse for sin evne til å lede an bransjen innen teknologi og innovasjon med avanserte produkter og løsninger.

Canon er organisert i fire regioner globalt og Canon Norge inngår i vår Canon Europe Middle East and Africa region. Vi er rundt 320 medarbeidere og har ni regionale kontorer spredt omkring i landet og vårt hovedkontor er lokalisert på Holmlia i Oslo. Vi tilbyr bildeteknologi og dokumenthandling rettet mot privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor.

Vår filosofi og våre verdier

Den japanske filosofien Kyosei - å leve og arbeide sammen for et felles gode - er rettesnoren i alt vi gjør. Kyosei former vår visjon og våre verdier, hvordan vi driver vår virksomhet og hvordan behandler våre medarbeidere, kunder og samfunnet som sådan.

Canon Camera
Canon Camera

Vår kultur

Vi tror at medarbeidere som trives på jobben, også gjør en bedre jobb og dette påvirker både resultater og kundeopplevelser.
Kyosei danner verdigrunnlaget for vår kultur og hvordan vi vil ha det hos oss. «Vi skaper resultater gjennom tempo, solid håndverk og med glimt i øyet» beskriver godt hva som kjennetegner vår felles kultur.

Mangfold, likeverd og inkludering

Canon verdsetter hver eneste medarbeider som individ - uansett alder, etnisitet, religion, kjønn, seksuell orientering eller funksjonsnedsettelse.
I Canon skal vi alle oppleve og føle oss respektert akkurat slik vi er. Det er sterkt forankret i vår organisasjonskultur, men står også helt sentralt i vår business i møte med kunder og samarbeidspartnere.

Canon Camera
Canon Camera

Team og roller

I Canon finnes det mange karrieremuligheter, både i Norge og i Canon EMEA. Hos oss finner du spennende roller innenfor f.eks. salg, leveranse av tjenester innen IT-sikkerhet, skyløsninger og digitalisering, markedsføring, finans, kontraktshåndtering og kundesupport. Ved å opprette en profil i karriereportalen vår kan du få varsler på stillinger som passer for deg.

En arbeidsplass som bryr seg

For oss er det viktig at våre medarbeidere trives, og vi har en rekke initiativer som bidrar til å styrke tilhørighet, trygghet og stolthet. Dette inkluderer blant annet vårt aktivitetstilbud Frisk i Canon som er med på å inspirere og motivere til en aktiv livsstil som fremmer egen helse. Samtidig blir man kjent med kollegaer og bygger verdifulle relasjoner og kompetansenettverk.

Canon Camera
Canon Camera

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Siden 2008 er vi sertifisert av Great Place to Work, og vi har blitt kåret til en av Norges 10 Beste Arbeidsplasser hver gang vi har deltatt. Dette er vi utrolig stolte av og det er en viktig bekreftelse på at våre medarbeidere trives hos oss.

Finn ut mer om Canon

Har du lyst til å bli en del av vårt team?

Sjekk ut våre ledige stillinger for å finne riktig rolle for deg