Karriere i Canon

Bli en del av vårt team!

Hvordan er det å jobbe i Canon?

 • Engasjerte medarbeidere

  Hver og en av oss har en viktig rolle for felleskapet og for at vi sammen skal nå våre mål.

 • Læring og utvikling

  Vi heier på medarbeidere som er nygjerrige, som ønsker å lære nye ting og utvikle seg. Vi ønsker at alle hos oss skal lykkes og gjør det vi kan for å støtte hver og en gjennom karrieren i Canon

 • Bærekraft

  Vi jobber kontinuerlig med å redusere miljøpåvirkningen vår og ønsker å bidra til et varmere samfunn. Vi har derfor forpliktet oss til FNs bærekraftsmål og tar vårt sosiale ansvar på alvor og ut i praksis.

 • En hverdag å se frem til

  Vi tror på at medarbeidere som trives gjør en bedre jobb. Vi legger derfor vekt på utfordringer på jobben, et spennende aktivitetstilbud og en rekke andre goder som våre medarbeidere kan nyte godt av.

Canon Camera

Om oss

Det japanske konsernet Canon ble grunnlagt i 1937 og har siden den gang vært en markedsleder innen bildeteknologi og dokumentbehandling. Med et sterkt fokus på innovasjon og dedikasjon til å utforske nye horisonter, har Canon oppnådd annerkjennelse for sin evne til å lede an bransjen innen teknologi og innovasjon med avanserte produkter og løsninger.

Canon er organisert i fire regioner globalt og Canon Norge inngår i vår Canon Europe Middle East and Africa region. Vi er rundt 320 medarbeidere og har ni regionale kontorer spredt omkring i landet og vårt hovedkontor er lokalisert på Holmlia i Oslo. Vi tilbyr bildeteknologi og dokumenthandling rettet mot privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor.

Vår filosofi og våre verdier

Den japanske filosofien Kyosei - å leve og arbeide sammen for et felles gode - er rettesnoren i alt vi gjør. Kyosei former vår visjon og våre verdier, hvordan vi driver vår virksomhet og hvordan behandler våre medarbeidere, kunder og samfunnet som sådan.

Canon Camera
Canon Camera

Vår kultur

Vi tror at medarbeidere som trives på jobben, også gjør en bedre jobb og dette påvirker både resultater og kundeopplevelser.
Kyosei danner verdigrunnlaget for vår kultur og hvordan vi vil ha det hos oss. «Vi skaper resultater gjennom tempo, solid håndverk og med glimt i øyet» beskriver godt hva som kjennetegner vår felles kultur.

Mangfold, likeverd og inkludering

Canon verdsetter hver eneste medarbeider som individ - uansett alder, etnisitet, religion, kjønn, seksuell orientering eller funksjonsnedsettelse.
I Canon skal vi alle oppleve og føle oss respektert akkurat slik vi er. Det er sterkt forankret i vår organisasjonskultur, men står også helt sentralt i vår business i møte med kunder og samarbeidspartnere.

Canon Camera
Canon Camera

Team og roller

I Canon finnes det mange karrieremuligheter, både i Norge og i Canon EMEA. Hos oss finner du spennende roller innenfor f.eks. salg, leveranse av tjenester innen IT-sikkerhet, skyløsninger og digitalisering, markedsføring, finans, kontraktshåndtering og kundesupport. Ved å opprette en profil i karriereportalen vår kan du få varsler på stillinger som passer for deg.

En arbeidsplass som bryr seg

For oss er det viktig at våre medarbeidere trives, og vi har en rekke initiativer som bidrar til å styrke tilhørighet, trygghet og stolthet. Dette inkluderer blant annet vårt aktivitetstilbud Frisk i Canon som er med på å inspirere og motivere til en aktiv livsstil som fremmer egen helse. Samtidig blir man kjent med kollegaer og bygger verdifulle relasjoner og kompetansenettverk.

Canon Camera
Canon Camera

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Siden 2008 er vi sertifisert av Great Place to Work, og vi har blitt kåret til en av Norges 10 Beste Arbeidsplasser hver gang vi har deltatt. Dette er vi utrolig stolte av og det er en viktig bekreftelse på at våre medarbeidere trives hos oss.

Finn ut mer om Canon

 • Om oss

  Lær mer om det globale Canon-konsernet og vår historie.

 • Bærekraft

  Vi tar våre bærekraftforpliktelser på alvor. Les mer om hvordan vi kontinuerlig jobber med å redusere påvirkningen vi har på miljøet.

 • Sosialt ansvar

  Fra å inspirere fremtidens historiefortellere til å gi økonomisk støtte til de som trenger det mest – vi ønsker å ha en positiv innvirkning og bidra til et varmere samfunn

Har du lyst til å bli en del av vårt team?

Sjekk ut våre ledige stillinger for å finne riktig rolle for deg