TJENESTER

Canon Ascent Programme

Støtte for forretningsutvikling som hjelper deg med å se nye muligheter og utfordre bedriftens status quo nå og i fremtiden

Registrer deg nå

Vi presenterer Canon Ascent Programme

Et initiativ for forretningsutvikling som er utviklet for å støtte kundenes suksess nå og i fremtiden. Programmet, som er åpent for alle Canons profesjonelle utskriftskunder etter invitasjon, er skreddersydd for dine mål og ambisjoner og skal inspirere til aktivitet med innsikt, seminarer, veiledning og deling av kunnskap fra fellesskapet. Programmet leveres av ledende eksterne eksperter og Canon-spesialister og tilbyr støtte på tvers av forretningsfunksjoner, inkludert salg og markedsføring, noe som gir verdifulle perspektiver på en rekke trender og temaer. Canon Ascent Programme tilbyr en blandet tilnærming via eksternt samarbeid og arbeid ansikt til ansikt for å støtte dine behov.

Canon Ascent Programme

Hils på mentorene våre

Mentorhjelpen vår som er tilgjengelig via Canon Ascent Programme, gir deg tilgang til en bransjespesialist når du trenger det – fra ett enkeltstående møte eller økter etter behov til jevnlige møter, enten ansikt til ansikt eller eksternt.

Registrer deg for Canon Ascent Programme

Jacky Hobson

Jacky Hobson

Jacky har 30 års erfaring innenfor markedsføring – hovedsakelig fra trykkeribransjen, utvikling av markedsføringsstrategier, planer og taktikk for å støtte kundenes forretningsplaner.

Jo Lloyd

Jo Lloyd

Jo har uvurderlig kompetanse innenfor trykkeribransjen – blant annet salg, administrasjon, atferdsopplæring og teamarbeid.

Marion Stefani

Marian Stefani

Marian har lang erfaring med forretningsplanlegging, med spesialkompetanse innenfor en rekke emner – blant annet grafisk design, arbeidsflyt, forretningsutvikling og forretningsstrategi for digital trykking.

Richard Mayer

Richard Mayer

Richards kjernekompetanse er kundeinnsikt, planlegging av markedsføring, markedsføringskommunikasjon og merkevarens betydning.

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt Moe

Ole-Bengt har omfattende kompetanse innenfor forretningsutvikling – blant annet salgsledelse, prosesser, forretningsutvikling og administrasjon.

Andre løsninger

Digital Presses

Digitale produksjonsmaskiner

Utskriftsløsninger for store volumer som passer perfekt for interne eller kommersielle miljøer

Business Software

Programvare for bedrifter

Programvareløsninger som endrer måten du gjør forretninger på

Cut Sheet Presses

Enkeltarkmaskiner

Pålitelige og svært effektive kommersielle skrivere som passer perfekt for interne trykkerier.

Continuous Feed Printers

Rullbaserte skrivere

Omfattende utskriftsløsninger for bøker, aviser, direktereklame med mer

Workflow Software

Programvare for arbeidsflyt

Få fart på produktiviteten, reduser kostnadene og lever innen de mest krevende tidsfrister med vårt utvalg av arbeidsflytløsninger.

Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon om Canon Ascent Programme

SNAKK MED OSS