Canon-kameraer

Finn ut mer om Canons kameraserie, og ta kreativiteten til nye høyder.
SE UTVALGET
Canon Camera

Canon-kameraer

Finn kameraet som passer best for deg

Canons kameraserie hjelper alle på veien mot kreativiteten – fra elegante og bærbare instantkameraer og lette kompaktkameraer med fast objektiv til speilreflekskameraer og speilløse systemkameraer med topp moderne funksjoner.

De nyeste produktene våre
 • Interchangeable Lens Cameras

  KREATIV FLEKSIBILITET

  Kameraer med utskiftbart objektiv

  Kameraer med utskiftbart objektiv, som speilreflekskameraer og speilløse systemkameraer i EOS-serien, kan bruke en rekke ulike objektiver – fra raske og klare ultravidvinkelobjektiver som fanger inn en mengde detaljer, til vidtrekkende telefotoobjektiver som fører verden nærmere – og tilbyr en større plattform for kreativitet.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LETT OG BÆRBART

  Kompaktkameraer

  Utmerket til fotografering i hverdagen. Lette og bærbare digitalkameraer med fast objektiv for ulike erfaringsnivåer. Perfekt for de som ønsker et kompakt kamera som er klart til bruk.

 • BÆRBARE SKRIVERE

  Instantkameraer og lommeskrivere

  Velg mellom 2-i-1-modeller med kameraer og praktiske selfie-speil eller elegante bærbare skrivere med smarte koblinger til smartenheten din – uansett har du muligheten til å skrive ut i din hule hånd.

Nye produkter

De nye kameraene våre er utviklet for ivrige fotografer og har alle de nyeste innovasjonene, takket være de kontinuerlige, bransjeledende investeringene våre i forskning og utvikling.

Trenger du hjelp til å finne et kamera?

Bruk kameravelgeren for å finne kameraet som passer best for deg.

Bli inspirert

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Utforsk Canons fortellerreise

Canon har hjulpet andre med å fortelle historier i over 80 år. Få mennesker har vært vitne til flere innovasjoner og evolusjoner enn Mike Burnhill – vår produktspesialist med over 11 års erfaring. Vi tok kontakt med Mike for å diskutere Canons fortid, nåtid og fremtid.

Canon Camera

Du er kanskje også interessert i ...

Registrer deg for vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og nyeste produktinformasjon.