Hold deg oppdatert på våre arrangementer og webinarer

Faglige arrangementer og webinarer gir deg informasjon om de siste trendene, samt eksempler på beste praksis innen digital transformasjon for virksomheten din.
Events and Webinars platform

Hold deg oppdatert på våre arrangementer og webinarer

Arrangementer

Våre webinarer ledet av kunnskapsrike eksperter tilbyr innsikt i de siste trendene, og gir deg informasjon om nye produkter og tjenester, samt hvordan teknologien kan endre måten vi jobber på.

 • AdobeStock_162834039

  Arrangement

  Sikkerhet i en usikker tid

  Onsdag 22. mars kl. 08.30 inviterer vi til seminar på Ullevaal Stadion hvor vi setter fokus på hva du kan gjøre for å øke sikkerheten i din virksomhet innen print infrastruktur og dokumentbehandling.

Webinarer

Våre webinarer ledet av kunnskapsrike eksperter tilbyr innsikt i de siste trendene, og gir deg et informativt innblikk på nye produkter og tjenester, samt teknologien som endrer vår måte å jobbe på.

Tidligere arrangementer

Tidligere webinarer

 • Dokumenthåndtering

  Automatiser behandling av tolldokumenter

  Å forenkle og digitalisere virksomhetskritiske prosesser og oppgaver blir stadig mer relevant. Lær mer om vår enkle og effektive løsning for dokumenthåndtering av tolldokumenter.

 • Dokumenthåndtering

  Effektivisering av dokumentbehandling i kommuner

  Håndtering av fysisk og digital post og dokumenter i kommuner er en tidkrevende og kostbar affære, og i tillegg kan det innebære unødvendig risiko. Canon tilbyr en løsning som omfatter postmottak, sortering, ekstrahering av nøkkelinformasjon.

 • Dokumenthåndtering

  Effektivisering av dokumentbehandling i inkassobyråer

  Håndtering av fysisk og digital post og dokumenter i kommuner er en tidkrevende og kostbar affære, og i tillegg kan det innebære unødvendig risiko. Canon tilbyr en løsning som sparer kommunene for tid og ressurser.

 • a group of people working together around a large table

  Digital HR

  Hvordan jobber smartere og mer effektivt i HR?

  Lær om hvordan HR-avdelingen og ledere kan jobbe smartere og få mer tid til å fokusere på videreutvikling av organisasjonen og kulturen, fremfor de administrative oppgavene som gjerne opptar mye av tiden.

 • man looking at smartphone

  eSign

  Canon eSign- En digital signeringsløsning for alle

  Innhenting av signaturer kan være tidkrevende og lite kunde- og brukervennlig. Nå kan vi endelig legge det bak oss! Utforsk hvordan eSign kan hjelpe deg med å effektivisere signeringsprosessen.

 • Forhandlere av kontorutstyr

  uniFLOW Online

  uniFLOW Online - Skybasert løsning for utskrift og skanning

  Overgangen til skybaserte tjenester medfører at man må tenke nytt på hvordan sikker utskrift kan ivaretas, og hvordan de ulike plattformene kan ha et effektivt samspill. Lær mer om hvordan uniFLOW online bidrar til sikker utskrift og skanning.

 • Strengthen information security

  Sikkerhet

  Printere - en av de største risikofaktorene i 2022?

  IT-sikkerhetsledere vurderer printere som en av de største risikofaktorene i 2022, men printere blir sjeldent behandlet med samme alvorlighet som servere når det gjelder sikkerhet, og er i liten grad inkludert i sikkerhetsplaner eller endringskontroll. Har du sikret printeren din?

 • Quick and Remote Control

  uniFLOW Online

  uniFLOW Online - sikker utskrift i skyen

  I dette webinaret ser vi på hvordan man kan etablere en løsning for sikker utskrift i skyen, og hvordan brukere kan skanne og skrive ut dokumenter direkte fra etablerte skyløsninger som SharePoint og OneDrive for Business.

 • Finn ut hvordan du kan få fart på virksomheten din med Canon

  Finn ut mer om hvordan våre bransjeledende produkter og tjenester kan ta virksomheten din til nye høyder. Uansett hvilke behov du har, er vi her for å møte dem.

  Finn ut mer

  Les mer om Canons bransjeledende produkter og tjenester, og hold deg oppdatert på det siste fra Canon med våre artikler og kundehistorier.