Om Canon

Om Canon

Canon Norge A/S er en del av Canon Inc, som har hovedsete i Japan. Canon har vært på markedet i mer enn 70 år og spenner i dag over et bredt spekter av innovative løsninger fordelt på våre to hovedforretningsområder: B2B-markedet og konsumentmarkedet.

 

Løsninger fremfor produkter
"Kyosei" - som på japansk betyr å leve og arbeide sammen for et felles gode, er retningsanvisende for alle Canon Norges aktiviteter. Når vi tilbyr løsninger til våre kunder er det alltid med mål om å forbedre deres hverdag, og med oss har vi alltid respekten for miljøet.


Canon Norge
Canon Norge AS ble etablert i 1996 og var et resultat av sammenslåingen av de to selskapene Noiseless a.s og Cannor AS. Begge var 100% eid av Canon Europe N.V.
Noiseless (etabl. 1972) var frem til sammenslåingen distributør for Canons kontor- og dataprodukter, mens Cannor (etabl. 1983) distribuerte Canons fotoprodukter.

Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Med mer enn 330 spesialiserte medarbeidere og en årlig omsetning på halvannen mrd. kroner er Canon Norge en sterk aktør på markedet for digital imaging. Organisatorisk er Canon Norge en del av Canon Europe, som du kan lese mer om nedenfor.

Canon Europe N.V.
Canon Europe (etabl. 1957) er en del av Canon Inc, som er en av verdens ledende leverandører av imaging-og informasjonsteknologiske løsninger for bedrifter og private. Løsninger, som optimerer kunnskap, forbedrer kommunikasjonen og gjør hverdagen mer fargerik for millioner av mennesker verden over.

Vi tilbyr våre kunder et bredt utvalg av printere, skannere, kikkerter og selvfølgelig vårt avanserte sortiment av ledende digitale kompakt- og speilreflekskameraer. Tilsvarende har vi et innholdsrikt utvalg av print- og dokumentløsninger til små og mellomstore bedrifter, store konsern og offentlige institusjoner.
Vår forretningsenhet for industriprodukter tilbyr på europeisk plan produkter til ulike bransjer innfor medisinsk utstyr, optikk, broadcast og IT-industri.

Vårt merkevare
Hos Canon tror vi på "the power of the image": Styrken til å kommunisere raskt og enkelt, til å formidle nyansene, til å vise de sterkeste følelser og til å forenkle de mest komplekse oppgaver.
Ved å benytte Canons merkevare i sammenheng med høyt profilerte aktiviteter viser vi vår lidenskap for bildet. Fra corporate reklamekampanjer som den seneste ”We Speak Image” til sponsing av større sportsbegivenheter og gjennomføring av europeiske evenementer og utstillinger.
Merkevareplattformen ”You Can” fanger essensen av Canons merkevare. Vi har et sterkt ønske om å inspirere våre kunder til å utforske deres kreativitet ved hjelp av vår teknologi. With Canon – You Can.

Gjennom offisielle sponsorater innenfor sportens verden som eksempelvis UEFA EURO 2008 og miljøaktiviteter til WWF, viser Canon sin lidenskap for "the power of the image" samt en forpliktelse til vår japanske bedriftsfilosofi, Kyosei.


Fakta om Canon Europe
Utforsk vårt produktsortiment


spacer
					image