Om oss

Vi bruker vår enestående erfaring og ekspertise til å levere nyskapende bildebehandling på alle områder i livene våre, som endrer måten vi jobber, lærer og leker på i en tilkoblet verden.
About us

Om oss

Vår historie og grunnlegging

Canon er et ledende teknologiselskap som ble grunnlagt i Japan i 1937, og er opptatt av å hjelpe folk med å tenke nytt og flytte grensene for hva som er mulig gjennom bildebehandling.

Vi har mer enn 182 000 ansatte innenfor produksjon og markedsføring på tvers av Japan, Amerika, Europa, Asia og Oseania. Kyosei, som er vår bedriftsfilosofi, er kjernen til alt vi gjør i bedrift- og sponsorvirksomheten vår. Kyosei betyr å leve og arbeide sammen for et felles gode – et prinsipp som omfavnes av alle Canon-ansatte. Det former visjonen og verdiene våre, samt hvordan vi behandler våre ansatte og hvordan vi driver virksomheten vår.

Finn ut mer om Canon og historien vår.

Om Canon

Lær om det globale Canon-selskapet, Canon i Europa og finn ut mer om Canon Group-selskaper.

about canon
Sustainability

Bærekraft

Bærekraft er nøkkelen til målet vårt om å forvandle verden ved hjelp av bildebehandling. Finn ut mer om hvordan vi gjør dette gjennom sosiale tiltak og miljøtiltak.

Nyhetsrom

Her finner du siste nytt og innsikt fra Canon, inkludert bloggen og VIEW-plattformen vår.

Canon Camera
Canon Camera

Sponsoravtaler

Finn ut mer om sponsoravtalene våre som omfatter en rekke sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter.

Inspirerer til en ny verden

Fra bøndenes åkere til bygatene, og fra hav til mikrosatellitter, står vi klare uansett hva morgendagen byr på. Oppdag hvordan Canon inspirerer til en ny verden.

INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Du er kanskje også interessert i:

Kontakt oss

Finn ut hvordan du kan kontakte oss.