BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

Bildebehandlingsløsninger for foto og video

Ta en titt på de mange områdene innenfor industri og handel der bildebehandlingsløsningene våre kan brukes til å forbedre bedriften din.

Bildebehandlingsløsninger for foto og video

alt text

Salgsbilde

Finn ut hvordan du kan produsere kreative bilder i store volumer av varer for nettstedet ditt eller katalogene dine ved å lage kostnadseffektivt innhold av høy kvalitet for å gi liv til produktet ditt og fremme merkene dine.

3D-fotogrammetri

3D-fotogrammetri er prosessen med å måle ved hjelp av bilder. Finn ut hvordan du raskt og enkelt kan skanne, redigere og reprodusere fysiske objekter i et digitalt miljø.

alt text
GettyImages-1187651037

Fotoboks

En fotoboks er en alt-i-ett-bildestasjon som gir en rask og enkel måte å ta portrettbilder på ved mange ulike arrangementer og tilstelninger. Du kan posere, trykke og hente en utskrift på noen få sekunder. Takket være Canon er den både kostnadseffektiv å drifte og morsom å bruke.

SDK

Muligheten til å integrere kamerakontroll i forretningsprogramvare betyr at kontrollen av kameraet og skriveren kan administreres automatisk. Finn ut hvordan denne effektiviseringen av hele prosessen kan redusere kostnader og spare tid.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Inspeksjon

Mange organisasjoner er i stor grad avhengige av Canon-utstyr for å identifisere og registrere en rekke viktige inspeksjonsdata. Finn ut hvordan Canons spesialiserte programvare- og kameraløsninger kan øke effektiviteten i produksjonsarbeidsflyten og mange ulike automatiserte systemer.

Kontakt oss

Finn ut mer om hele vårt utvalg av produkter og tjenester som passer til dine forretningsbehov