BILDEBEHANDLINGSLØSNINGER

Inspeksjon og gjenkjenning

Canons spesialiserte programvare- og kameraløsninger kan hjelpe deg med å identifisere og registrere viktige inspeksjonsdata for bedriften din. Hvis du ønsker å øke effektiviteten i produksjonsarbeidsflyten, starter reisen her.
Inspection Wind Turbines

Hvordan Canons løsninger er til nytte for inspeksjonsprosessen

En pålitelig inspeksjonsarbeidsflyt krever informasjon av høy kvalitet, slik at ingeniører og teknikere kan ta nøyaktige og velinformerte beslutninger. Hvert element i produksjonsprosessen krever konstante kontroller, fra prototypefremstilling og inspeksjon av produksjonsnøyaktighet til kontroll av utstyr for slitasje og infrastrukturstyring. Canons utvalg av kameraer, objektiver og bildebehandlingsprogramvare med høy oppløsning gir deg en sømløs og kostnadseffektiv måte å få de detaljerte dataene du trenger på, slik at du kan identifisere problemer og gjøre virksomheten mer effektiv.

 • FORDELER

  Nøyaktighet

  Få bilder med nøyaktige farger, skarpt fokus og høy oppløsning, og synkroniser nøyaktig med eksterne enheter.

 • FORDELER

  Pålitelighet

  Konsekvent drift av høy kvalitet med enestående resultater levert eksternt via USB.

 • FORDELER

  Redusert nedetid og reduserte kostnader

  Forsyn kameraet med strøm via strømadapteren, og få mange års drift takket være den legendariske holdbarheten og påliteligheten til Canon.

 • FORDELER

  Forbedret effektivitet

  Få sømløs kamerakontroll med konsekvent SDK med åpen kildekode via USB med presis synkronisering.

PROSESS

En løsning for alle sektorer

Regelmessig inspeksjon hjelper deg med å oppdage feil og problemer tidlig, noe som sparer bedriften for tid og penger. Canon anerkjenner dette og har utviklet porteføljen sin for å tilby en kostnadseffektiv bildebehandlingsløsning av høy kvalitet som passer inn i måten du jobber på. Vi hjelper bedrifter innen en rekke sektorer- Fra bilbransjen, der kameraene våre brukes til å finne belastningsbrudd og defekter under overflaten i bilproduksjon, til vindturbiner, der Canons sensorer med høy oppløsning bidrar til å avdekke skade på blader. Det finnes ingen bransje der vi ikke kan bidra til å øke produktiviteten og forbedre beste praksis.

Kameraer og objektiver fra Canon

Canons prisbelønte serie med kameraer og objektiver med høy oppløsning leverer svært nøyaktig fargegjengivelse og skarphet som hjelper deg med å oppdage feil i tide.


 • • Velg blant en rekke speilreflekskameraer og speilløse systemkameraer
 • • Utmerket utvalg av objektiver
 • • Anerkjent pålitelighet

Programvare som er utviklet for deg

Våre programvareutviklersett (SDK og CCAPI) hjelper deg med å lage en skreddersydd løsning for alle i bedriften din og gjør det mulig å fjernstyre kameraet, noe som er svært nyttig i farlige situasjoner.


 • • Samarbeid med utviklere
 • • Tilpass programvaren etter dine behov
 • • Effektiviser arbeidsflyten

Canon cameras and lenses

Klar til å hjelpe bedriften din

Ta en titt på de mange områdene innenfor industri og handel der SDK-løsningene våre kan forbedre bedriften din.

 • SEKTOR

  Luftfart

  Canon-kameraer med sensorer med høy oppløsning og superskarpe objektiver gir teknikere verktøyene de trenger for å holde passasjerer og last trygge i luften, med alt fra 3D-fotogrammetri av flyvinger til identifisering av tidlige tegn på metalltretthet.

 • SEKTOR

  Medisinsk

  Bilder med høy oppløsning hjelper til med å stille en nøyaktig diagnose og gjør at leger kan zoome tydelig inn på huddefekter som føflekker og melanom. Et Canon SDK integreres med de automatiserte fotograferingsprosessene, slik at selv uerfarne ansatte kan bruke det.

 • SEKTOR

  Bil

  Ved slutten av leieavtalen er det viktig å dokumentere skader på karosseriet eller å registrere årlig slitasje. Canon PowerShot-kameraer er kompakte og enkle å bruke for rask håndholdt inspeksjon.

 • SEKTOR

  Energiinfrastruktur

  Fra vindturbiner til kraftledninger – Canons speilreflekskameraer og superteleobjektiver brukes enten håndholdt eller som en del av en programvare og SDK-løsning for å gi svært detaljerte bilder av feil og mangler.

Hvorfor Canon?

Canon er og har vært det ledende navnet innenfor bildebehandling de siste 80 årene. Vi er den fremste leverandøren av digitale bildebehandlingsløsninger for forbrukere, bedrifter og industri, med alt fra SDK-applikasjoner for kommersielle, offentlige og medisinske produkter til profesjonelle kameraer og objektiver. Bildebehandling er selve kjernen i virksomheten vår, og vi er opptatt av å hjelpe folk med å tenke nytt når det gjelder fotografering og filming i høy kvalitet.

Relaterte løsninger

Canon har lang erfaring med alle aspekter av industriell og kommersiell fotografering, fra helautomatiske arbeidsflyter for bedrifter til medisinske bilder og skanning.

Relaterte produkter

Vil du vite mer?

Hvis du ønsker å få mer informasjon om Canons inspeksjonsløsning, kan du følge koblingen for å snakke med Canon og fylle ut informasjonen, så vil et medlem av B2B-segmentteamet for profesjonelle bildebehandlingsprodukter snart ta kontakt med deg.

Du er kanskje også interessert i …