SUPPORT

Her finner du en oversikt over hvor du kan kjøpe bedriftsløsninger og produkter fra Canon.

Enten du er på jakt etter Canon-produkter til hjemmet eller bedriften din, har du kommet til rett sted.

Finn en godkjent Canon-partner

Bedriftsløsninger

Land

Poststed

Bedriftsløsninger

 • Storformat

  Leverer storformatenheter og kan gi råd om tjenester og support fra Canon. Partnerens portefølje vil variere fra partner til partner.

 • Trykkerier

  Leverer enheter fra vår imagePRESS-serie, samt utskriftskontrollere og etterbehandlingsløsninger til disse. Partner kan bistå med tjenester og support.

 • Skanning

  Leverer hele Canons serie med imageFORMULA-dokumentskannere for å dekke behovene til kunder som trenger løsninger for skanning enten de er hjemme, på farten eller på kontoret.

 • Multifunksjonsmaskiner og dokumenthåndtering

  Disse partnerne tilbyr multifunksjonsmaskiner for utskrift, skanning og kopi, samt løsninger og tjenester innenfor dokumentbehandling for å forbedre og effektivisere prosesser for bedrifter.

 • Print og multifunksjonsmaskiner med tilhørende løsninger

  Disse partnere tilbyr alt fra mindre bordmodell skrivere til multifunksjonsskrivere for kontoret og helt opp til løsninger for mindre trykkerier. De kan også hjelpe med sikker utskrift løsninger, sikkerhetsherding, samt administrasjon av dine skrivere.

 • Print og multifunksjonsmaskiner

  Leverer enheter og løsninger for alle kundens dokumentbehov, fra utskrift, skanning og multifunksjonsenheter i kontormiljøet.