SUPPORT

Her finner du en oversikt over hvor du kan kjøpe bedriftsløsninger og produkter fra Canon.

Enten du er på jakt etter Canon-produkter til hjemmet eller bedriften din, har du kommet til rett sted.

Her finner du en oversikt over hvor du kan kjøpe bedriftsløsninger og produkter fra Canon.

Finn en godkjent Canon-partner

Bedriftsløsninger

Land

Poststed

Bedriftsløsninger

 • Partnere for storformat

  Leverer storformatenheter og kan gi råd om tjenester og support fra Canon. Partnerens portefølje vil variere fra partner til partner.

 • Spesialiserte partnere for storformat

  Spesialister innenfor omfattende løsninger til det grafiske markedet for kunst og foto, med komplette løsninger som inkluderer service, rekvisita og medier. De har også tilgang til hele LFP-porteføljen hos Canon.

 • Partnere for trykkerier

  Partnere som leverer enheter fra vår imagePRESS-serie. De kan bistå med tjenester og support til interntrykkerier.

 • Spesialistpartnere for trykkerier

  Partnere som spesialiserer seg på profesjonelle printløsninger. Med kunnskapen og ekspertisen deres kan våre kunder alltid føle seg trygge på å få råd og printløsninger som dekker behovene deres. Hastighet og smidighet er viktige egenskaper for disse spesialistene. Disse partnernes investering i salg, service og støtte gjør at de er i en perfekt posisjon til å hjelpe våre kunder med å maksimere driftstiden og produktiviteten.

 • Partnere for skanning

  Disse partnerne gir effektiv levering og kundestøtte for hele Canons serie med imageFORMULA-dokumentskannere for å dekke behovene til kunder som trenger en enkel løsning for skanning enten de er hjemme, på farten eller på kontoret.

 • Partnere for skanneløsninger

  Våre spesialister er her for å gi råd og konsultasjon til kunder som trenger en skanneløsning for å løse utfordringene i virksomheten deres, med verdifull ekspertise og kompetanse for å sikre den beste løsningen fra Canons portefølje med imageFORMULA-dokumentskannere.

 • Partnere for Workspace Collaboration Solutions

  Disse partnerne tilbyr omfattende løsninger og tjenester innenfor dokumentbehandling og ledende løsninger for data- og informasjonsbehandling for å forbedre og effektivisere prosesser for bedrifter. Fra enkle til avanserte skreddersydde løsninger som for eksempel digitale postrom og automatiserte arbeidsflyter bidrar til mer produktive og effektive prosesser, og kan kan hjelpe våre kunder på deres reise mot digital transformasjon.

 • Workspace Managed Services-partnere

  Eksperter på å administrere organisasjoners maskinparker med løsninger, tjenester og support på tvers av Canon-porteføljen. Dette inkluderer skanning, arkivering, sikker lagring, tilgang til og henting av dokumenter fra ulike utskriftsenheter. Fra mindre skrivere til multifunksjonsskrivere til kontoret og skrivere for mindre trykkerier.

 • Workspace-partnere

  Leverer enheter og løsninger for alle kundens dokumentbehov, fra utskrift, skanning og multifunksjonsenheter i kontormiljøet.