Kalkulatorer

Kalkulatorutvalget vårt har elegant utforming og er konstruert for alle oppgaver – håndholdte modeller, bordmodeller, miljøvennlige og vitenskapelige modeller med utskrift for kontoret. Vårt kalkulatorutvalg forener brukervennlighet, stil og funksjoner. Over 55 % av vårt kalkulatorutvalg er delvis laget av resirkulerte materialer fra Canon-produkter. Vi støtter bærekraft og skaper en perfekt balanse mellom maksimal stil og minimalt med avfall.

Essential calculators

Grunnleggende kalkulatorer

Våre grunnleggende kalkulatorer er inspirert av tradisjonelt Canon-håndverk og kombinerer enkle og brukervennlige funksjoner med bærekraftig design. Fra personlige lommekalkulatorer til større modeller, er disse intelligente, stilige og lette kalkulatorene både enkle å bruke og lese av. Den perfekte følgesvennen for bedrifter.

  Economical calculators

  Økonomiske kalkulatorer

  Et beskjedent utvalg med hensynsfull og bærekraftig design. Disse lette modellene er utviklet for hjemme- og kontorbruk. De har buedesign og store, skråstilte LCD-display som gjør det enkelt å lese tallene.

  Scientific calculators

  Vitenskapelige kalkulatorer

  Canons vitenskapelige kalkulatorer er kompakte, men likevel kraftige. De har opptil 610 forskjellige vitenskapelige og statistiske funksjoner. Disse kalkulatorene gir enkle løsninger på komplekse problemer. De egner seg for profesjonell bruk og for bruk på skole eller universitet, er lette i vekt og har en tynn design.

   Printing calculators

   Skrivende kalkulatorer

   Disse kalkulatorene har en rask og robust utskriftsenhet som gir klare utskrifter i én eller to farger. Ergonomiske taster og store display gjør dem praktiske og pålitelige i bruk i en travel kontorhverdag. De raske utskriftene sørger for god produktivitet.

   K Series

   K Series

   K, som står for Chroma, er Canons nyeste kalkulatorserie, med fokus på farger og livsstil. K Series har grunnleggende funksjoner, en design som kan passe godt med interiøret hjemme eller på kontoret, og er laget av resirkulerte materialer fra Canon-produkter.

   Leter etter eldre kalkulatorer

   Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre kalkulatormodeller i våre arkiverte produkter.