Kalkulatorer

Essential calculators

Grunnleggende kalkulatorer

Våre grunnleggende kalkulatorer er inspirert av tradisjonelt Canon-håndverk og kombinerer enkle og brukervennlige funksjoner med bærekraftig design. Fra personlige lommekalkulatorer til større modeller, er disse intelligente, stilige og lette kalkulatorene både enkle å bruke og lese av. Den perfekte følgesvennen for bedrifter.

Economical calculators

Økonomiske kalkulatorer

Et beskjedent utvalg med hensynsfull og bærekraftig design. Disse lette modellene er utviklet for hjemme- og kontorbruk. De har buedesign og store, skråstilte LCD-display som gjør det enkelt å lese tallene.

Scientific calculators

Vitenskapelige kalkulatorer

Canons vitenskapelige kalkulatorer er kompakte, men likevel kraftige. De har opptil 610 forskjellige vitenskapelige og statistiske funksjoner. Disse kalkulatorene gir enkle løsninger på komplekse problemer. De egner seg for profesjonell bruk og for bruk på skole eller universitet, er lette i vekt og har en tynn design.

Printing calculators

Skrivende kalkulatorer

Disse kalkulatorene har en rask og robust utskriftsenhet som gir klare utskrifter i én eller to farger. Ergonomiske taster og store display gjør dem praktiske og pålitelige i bruk i en travel kontorhverdag. De raske utskriftene sørger for god produktivitet.

K Series

K Series

K, som står for Chroma, er Canons nyeste kalkulatorserie, med fokus på farger og livsstil. K Series har grunnleggende funksjoner, en design som kan passe godt med interiøret hjemme eller på kontoret, og er laget av resirkulerte materialer fra Canon-produkter.

Leter etter eldre kalkulatorer

Finn informasjon om spesifikasjoner og kompatibelt tilbehør for eldre kalkulatormodeller i våre arkiverte produkter.