Tilgjengelighet hos Canon

Canons fokus på tilgjengelighet og universell utforming

Tilpass opplevelsen din

Bedre tilgjengelighet på nettsiden vår.

Kontakt oss


Tilgjengelighetserklæring for Canon Europe-nettstedet per oktober 2023


Canons fokus på tilgjengelighet

Canon Europe er opptatt av å gjøre nettstedene, appene og de digitale tjenestene våre mest mulig tilgjengelige. Målet vårt er å kombinere brukeropplevelser med høy grad av tilgjengelighet og inkludering, slik at alle kan bruke de digitale tjenestene våre, uansett ferdighetsnivå eller funksjonshemninger. Vi ønsker at alle, uavhengig av kultur, språk eller etisk bakgrunn, skal kunne jobbe sammen for å utrette det beste for fellesskapet. Dette er en del av “kyosei”, Canons filosofi, som er sentralt i alt vi gjør. Den pågående utviklingen av nettstedene og appene våre og opprettelsen av innhold utføres i henhold til retningslinjer for tilgjengelighet som WCAG 2.1 og ISO 30071-1.

Tilpass opplevelsen til behovene dine

Selv om dette nettstedet har blitt utviklet for å fungere godt som mulig, vil enkelte få den beste opplevelsen ved å tilpasse datamaskinen sin etter eget behov. Du kan for eksempel få nettstedet lest opp for deg, endre fargeskjemaet eller gjøre teksten større.

Hvis dette høres nyttig ut, bør du gå til:

WAI’s Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer for å lese eller se videoer om hvordan disse tilpasningene (som du kan få tilgang til ved hjelp av tilgjengelighetsfunksjonene som allerede finnes på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet, eller ved å installere hjelpemidler) kan hjelpe deg.

Bedre tilgjengelighet på nettstedet vårt

Etter å ha testet nettstedet vårt sammen med personer med funksjonshemninger gjennom en tilgjengelighetsvurdering, er vi klar over at det finnes mulige tilgjengelighetsforbedringer som nettstedet vårt kan dra nytte av, og vi har en plan for å implementere disse. Vi jobber for tiden med å løse følgende problemer:

  • Vi gjennomgår all alt-tekst på nettstedet og retter opp alle uoverensstemmelser.
  • Vi jobber med å levere lydbeskrivelse for flere videoer.
  • Vi gjennomgår også strukturen til noen av elementene på nettstedet vårt, slik at vi kan sikre at de er intuitive og logiske når de leses av skjermlesere.
  • Vi gjennomgår fargen på noen av koblingene på nettstedet vårt, slik at det blir enklere å se når tekst er en kobling.
  • Vi gjennomgår teksten og bakgrunnsfargene vi bruker på noe av teksten og noen av ikonene på nettstedet vårt, slik at vi kan sikre at teksten er lett leselig, og at all tekst kan forstørres i nettlesere.
  • Vi jobber med å forbedre tilgjengeligheten til menyene og banneret for informasjonskapsler på nettstedet vårt.
  • Vi jobber med å forbedre måten enkelte elementer på nettstedet vårt fungerer for brukere som bare bruker tastatur.
  • Vi gjennomgår kodingen på sidene våre for å sikre at ordene blir riktig uttalt av skjermlesere.

Hvis noen av disse nåværende begrensingene hindrer deg i å finne informasjonen eller tjenestene du leter etter på nettstedet vårt, kan du ta kontakt med oss på accessibility@canon-europe.com. Vi hjelper deg gjerne.

Gi oss beskjed hvis du har vanskeligheter med å bruke dette nettstedet

Vi jobber stadig med å forbedre tilgjengeligheten på nettstedet vårt, så hvis du synes det er vanskelig å bruke noe på nettstedet, må du gjerne ta kontakt med oss på accessibility@canon-europe.com. Vennligst inkluder informasjonen som blir oppgitt på denne siden: Contacting Organisations about Inaccessible Websites, i forespørselen din slik at det blir lettere å for oss å behandle forespørselen din.

Vi er glade for alle konstruktive tilbakemeldinger om tilgjengeligheten eller brukervennligheten på nettstedet vårt, og vi gjennomgår alle tilbakemeldinger nøye.

Denne tilgjengelighetserklæringen ble sist oppdatert i oktober 2023 og følger rådene om tilgjengelighetserklæringer som finnes i International Standard ISO 30071-1.