Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Nyeste produkter

Oppdag nye Canon-produkter – utviklet for å hjelpe deg med å skape spennende historier

Tatt med EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Speilløse kameraer

Fortell morgendagens historier i dag med bilder og filmer av overlegen kvalitet. De nye speilløse kameraene våre er lette å bære med seg og gir deg det beste av Canons kompaktkameraer og speilreflekskameraer i én kompakt enhet med utskiftbare objektiver.

Objektiver

De nye objektivene våre kombinerer det beste håndverket med avansert optisk teknologi for å kunne gi deg bilder og filmer av suveren kvalitet. I tillegg kommer det stadig nye produkter i vårt unike og omfattende produktutvalg, slik at du kan finne det perfekte objektivet for deg.

Kameraer og blitser

De nye kameraene våre er utviklet for ivrige fotografer og har alle de nyeste innovasjonene, takket være våre kontinuerlige, bransjeledende investeringer i forskning og utvikling. Med de nye Speedlite-blitsene får du også se ting i et annet lys.

Video

Kreativitet, fleksibilitet og brukervennlighet står sentralt i de nye videokameraene våre. Uansett hvilken historie du ønsker å fortelle, har vi en ny modell som passer til deg – fra 4K Cinema EOS-filmskaping til rimelige familiefilmer.

Skrivere

Enten du ønsker vakre fargebilder eller pålitelig dokumentutskrift og skanning av høy kvalitet til hjemmebruk, finner du de mest oppdaterte funksjonene for suveren kvalitet og smarte tilkoblingsløsninger i våre plassbesparende, nye skrivere og multifunksjonsskrivere.

Kikkerter

De siste tilskuddene i Canons serie av kikkerter med bildestabilisering er konstruert for den optimale visningsopplevelsen og gir superstabile bilder for utforsking av naturen. De er også supre for en rekke tilskuerbegivenheter.

Andre produkter

Våre kontinuerlige teknologiske innovasjoner gjør at vi alltid kan legge til nye Canon-produkter i porteføljen. Fra de nyeste bildestabiliserte kikkertene til frittstående foto- og dokumentskannere, laserpekere og kalkulatorer.

  • Canon
  • Nyheter – nye kameraer, skrivere og annet