Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Nyeste produkter

Oppdag nye Canon-produkter – utviklet for å hjelpe deg med å skape spennende historier

Tatt med Canon EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Instantkameraer

Knips, skriv ut og kleb med et instantkamera i lommeformat uansett hvor du er. Disse bærbare kameraskriverne er ideelle for selfie-entusiaster. Med selfie-speilet kan du finne den perfekte posituren, og utskrift uten søl og blekk gir deg øyeblikkelig glede uten problemer.

Speilløse kameraer

Fortell morgendagens historier i dag med bilder og filmer av overlegen kvalitet. De nye speilløse kameraene våre er lette å bære med seg og gir deg det beste av Canons kompaktkameraer og speilreflekskameraer i én kompakt enhet med utskiftbare objektiver.

Objektiver

De nye objektivene våre kombinerer det beste håndverket med avansert optisk teknologi for å kunne gi deg bilder og filmer av suveren kvalitet. I tillegg kommer det stadig nye produkter i vårt unike og omfattende produktutvalg, slik at du kan finne det perfekte objektivet for deg.

Kameraer og blitser

De nye kameraene våre er utviklet for ivrige fotografer og har alle de nyeste innovasjonene, takket være våre kontinuerlige, bransjeledende investeringer i forskning og utvikling. Med de nye Speedlite-blitsene får du også se ting i et annet lys.

*250D (svart/sølvfarget) er verdens letteste speilreflekskamera med APS-C-sensor og vribar LCD-skjerm. Inkludert batteri og minnekort i henhold til CIPA-retningslinjene. Per 9. april 2019 (ifølge Canons forskning).

Tilbehør

Cinema EOS-systemer

Profesjonelle videokameraer

Flerbrukskameraer

PTZ kameraer

Videokameraer for forbrukere

Skrivere

Enten du ønsker vakre fargebilder eller pålitelig dokumentutskrift og skanning av høy kvalitet til hjemmebruk, finner du de mest oppdaterte funksjonene for suveren kvalitet og smarte tilkoblingsløsninger i våre plassbesparende, nye skrivere og multifunksjonsskrivere.

Kikkerter

De siste tilskuddene i Canons serie av kikkerter med bildestabilisering er konstruert for den optimale visningsopplevelsen og gir superstabile bilder for utforsking av naturen. De er også supre for en rekke tilskuerbegivenheter.

Profesjonelle skjermer

Andre produkter

Våre kontinuerlige teknologiske innovasjoner gjør at vi alltid kan legge til nye Canon-produkter i porteføljen. Fra de nyeste bildestabiliserte kikkertene til frittstående foto- og dokumentskannere, laserpekere og kalkulatorer.