Historier fra våre kunder

Disse illustrasjonene skal printes på fliser

Snart åpner Gevir sin nyrenoverte frisørsalong på Grünerløkka i Oslo. Der vil keramiske fliser med motiver fra botanikken utgjøre en viktig del av interiøret, og illustratør Esra Røise bekrefter at hun er i rute med arbeidene.

Dame som sitter og maler

Inspirasjon fra botanikkens verden

Et utrolig morsomt og spennende prosjekt, det er jo knapt grenser for hvilke materialer som det nå kan printes på, sier Esra Røise når vi møter henne i atelieret hennes på Vålerenga i Oslo.

Den unge illustratøren har stilt ut illustrasjonene sine både internasjonalt og her hjemme, samt utført kommersielle prosjekter for en rekke kjente varemerker. Til dette prosjektet har hun innhentet inspirasjon fra botanikkens verden, og valgt å arbeide med japansk blekk, malt på grovt 320 grams Hahnemühle akvarellpapir. Fargevalget går i koboltblå toner, og valget av botaniske temaer er på ingen måte tilfeldig.

Naturen er en av mine viktigste inspirasjonskilder, og en frisørsalong er et fint sted å nå publikum, der de besøkende gjerne har tid og ro til å ta inn inntrykkene på en god måte. Både Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen og jeg tror de botaniske illustrasjonene vil bidra til å skape den atmosfæren vi ønsker, sier hun.

Maling av en blomst

Digitalisering og trykking på fliser

Esras illustrasjoner skal digitaliseres før de trykkes på hvite keramiske fliser hos produksjonsbedriften RoomStories (PULP Grafisk). Til slutt skal flisene monteres på den ene veggen og resepsjonsområdet i Gevir-salongen.

Hos RoomStories vil flisene bli printet med hjelp av flatbedplotteren Canon Arizona. RoomStories har lenge vært en av pionérene innenfor interiørtrykk på nye materialer, som tapet, akustikkplater og keramiske fliser. Esra kjenner seg derfor trygg på at også den grafiske prosessen vil holde høyeste nivå.

Alle vi som er involvert, RoomStories, Canon, Gevir og meg selv, har en veldig god og konstruktiv dialog i dette prosjektet. Og så er det alltid inspirerende å samarbeide med Agnes, noe jeg også fikk muligheten til da Gevir åpnet ny salong på Frogner for tre år siden. Så dette er et prosjekt med mye entusiasme og energi, og vi gleder oss selvsagt stort til den nye salongen åpner!

Foto: Esra Røise

Maling av en blomst

Esra Røise

Esra er frilanse illustratør med base i Oslo. Hun har tegnet gjennom hele livet, med formell utdanning fra The Einar Granum School of Art, samt en BA i visuell kommunikasjon fra The Academy of The Arts i Oslo.

Hun har stilt ut på flere kunstutstillinger i verden, samt hatt separatutstillinger i Oslo i 2015 og 2017. I tillegg har hun arbeidet for en rekke kjente kommersielle aktører, blant annet VOGUE, Stella McCartney, Burberry, Elie Saab, Viktor&Rolf, Zalando, Farfetch, Nylon magazine, Urban Outfitters, Estée Lauder, VICE, LEVI’S, NIKE, Wallpaper*, Costume, GQ, Volkswagen, Miss Selfridge og RUSSH.

Gevir

Gevir eies og drives av Agnes Gulbrandsen, med utdanning fra Toni & Guy Hairdressing Academy i London, i tillegg til studier ved Joe Blasco School of Makeup. Gevir har tre frisør- og stylistsalonger i Oslo, i tillegg til nettbutikk for hårpleieprodukter, kursvirksomhet med mer. Flere av frisørene i Gevir er blant landets dyktigste make up-artister, ofte innleid i forbindelse med TV-produksjoner og foto- og filmoppdrag for landets ledende motemagasiner. Kjeden ble etablert av Agnes Gulbrandsen i 2010, og setter skjønnhet og velvære i fokus snarere enn at kreativitet skal være første bud.

Kan følges på Instagram: @gevir @agnesgulbrandsen

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og løsninger?