Photography sector header image

Foto

Digitaliseringen har forvandlet de kreative bransjene. Massemarkedsføring er på vei ut, og inn kommer målrettet kommunikasjon i flere kanaler. Vi har løsningene som hjelper deg med å tilpasse deg.

Gjør inntrykk med skarpere, friskere farger

Vi presenterer en revolusjon innen produksjon av fotoutskrift. Med våre blekkskrivere for fotoproduksjon og Canons utvalg av sju dye-baserte blekk vil du oppleve en bildekvalitet som er perfekt balansert og utrolig detaljert med svært friske farger. Rask, dobbeltsidig utskrift betyr samtidig at du vil dra nytte av større produktivitet. Forretningsveksten vil dermed være like oppsiktsvekkende som bildene.

Bli oppdatert på de siste bransjenyhetene

wide-format-opportunity.png

Storformatmuligheten er like enkel som svart og hvitt

Enten du er profesjonell fotograf eller en leverandør av utskriftstjenester, kan sort-hvitt-utskrift i storformat være en mulighet til å dra fordel av markedstrender og utvide tjenestetilbudet ditt.

Photo-page-image-480x320

Capturing Success: wide format opportunities for Professional Photographers

This guide provides examples of how professional photographers are leveraging large format printing to showcase their work and unlock new and exciting business opportunities.

Finn ut hva kunder som deg har oppnådd med Canon

Oppdag de beste produktene for bedriften din

DL_5000_Default.jpg

DreamLabo 5000

Canons første blekkskriver for fotoproduksjon er det nye alternativet til tradisjonell sølvhalidteknologi, og den gir deg et bredt spekter av førsteklasses bilder.

Photography and fine art printers

Skrivere for foto og kunst

Velg mellom fargeblekksystemer med 8 eller 12 farger for å sikre høy produktivitet og eksepsjonell bildekvalitet. Canons pigmentblekksystem leverer svært levende og nøyaktige farger. Disse brukervennlige enhetene gjør det enkelt å lage utskrifter fra A2 og opptil 60", slik at du kan fokusere på det kunstneriske aspektet.

Flatbed printers

Flatbedskrivere

Flatbedskrivere er ideelle for utskrifter av høy kvalitet på stive eller fleksible materialer. Velg en UV-flatbed storformatskriver fra et utvalg av standard eller ekstra store bordmodeller, med mulighet for utskrift med hvitt blekk og/eller lakk som tilleggsutstyr. Skriverne er tilgjengelig med en rekke produksjonshastigheter for å oppfylle dine behov innen grafisk produksjon.