For bedrifter

Arbeidsflytløsnigner for display grafikk

Effektiviser arbeidsflyten fra førtrykk til etterbehandling. Sørg for konsekvent utskrift og fargestyring.

Neste steg

Mirage Canon Edition

Mirage Canon Edition

Mirage er den mest avanserte profesjonelle utskriftsplugin-modulen for en rekke programmer, inkludert Adobe© Photoshop, Illustrator© og InDesign©. Mirage er utviklet for at brukerne skal kunne jobbe raskere og mer effektivt, og er derfor perfekt for produksjon av kunst og fotografier og for leverandører av utskriftstjenester. Dette er takket være utskrifter av høyeste kvalitet i én enkel, rask og rimelig løsning. Mirage har ingen begrensninger på lengde og enestående fleksibilitet, slik at du kan realisere dine kreative prosjekter.

ONYX Thrive

ONYX Thrive

Arbeidsflytprogramvaren ONYX Thrive er en skalerbar løsning for utskriftsproduksjon basert på teknologien Adobe® PDF Print Engine. ONYX Thrive er en gjennomgående PDF-arbeidsflyt, fra mottak av den digitale filen til fargestyring, utskrift og beskjæring. ONYX Thrive-programmet administrerer arbeidsflytprosessen for utskriftsproduksjon i bredt format og gir leverandører av utskriftstjenester presise og forutsigbare resultater av høy kvalitet, samtidig som de unngår kostbare feil.

ONYX RIP

ONYX RIP

ONYX RIP-programvaren leverer den kontrollen og forenklingen man trenger for å gjøre det brede formatet mer produktivt, og for å styre farger, slik at butikkene kan redusere produksjonskostnadene sine. Leverandører av utskriftstjenester vil kunne se hvor lett det er å strømlinjeforme arbeidsflytene for bredformatproduksjon ved å automatisere rutineoppgaver som reduserer operatørfeil og gir en større samlet effektivitet.

ONYX Textile

ONYX Textile

Programvaren ONYX Textile Edition er spesialdesignet for markedet for tekstil- og veggdekorasjoner i stort format. Den er tilgjengelig som en applikasjonsspesifikk utgave for pakkene ONYX RIPCenter, ONYX PosterShop og ONYX ProductionHouse, og som en modul for arbeidsflytprogramvaren ONYX Thrive. ONYX Textile Edition-programmet inkluderer alle funksjonene i ONYX 12-programmet, i tillegg til tekstilspesifikke funksjoner som kan spare dere for både tid og svinn.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

ONYX Advantage programvarevedlikehold gir en kostnadseffektiv måte å holde arbeidsflytprogrammene ONYX RIP og Thrive oppdatert på, og gir dere tilgang til alle de nyeste funksjonene. Få umiddelbart tilgang til alle ONYX-programvarens oppgraderinger, versjoner og utgivelser så vel som hundrevis av nye og eksisterende skriverdrivere. Innehavere av ONYX Advantage har tilgang til et omfattende bibliotek av umiddelbart tilgjengelige videoer med produktopplæring og applikasjonsstøtte.

Relaterte produkter og tjenester

Relaterte produkter

Relaterte tjenester

  • Bedriftstjenester

    Ønsker du å få bedriften til å vokse, øke produktiviteten, redusere utskriftskostnadene eller sette ut utskrifts- og dokumentrelaterte tjenester? Uansett utfordring kan Canon hjelpe deg med skreddersydde tjenester slik at du kan oppnå dine mål.