For bedrifter

Programvare for trykkeriadministrasjon

Programvare for utskriftsproduksjon, for trykkerier og reprografi. For optimal digital storformatutskrift. Fremdriften kan spores mens bestillingene skrives ut, selv på flere skrivere.

Neste steg

Océ Repro Desk Professional

Océ Repro Desk Professional

Programvaren Océ Repro Desk Professional for utskriftsproduksjon, gjør det mulig å øke lønnsomheten til trykkerier og reprografer ved å redusere driftskostnadene. Med denne programvaren for utskriftsproduksjon kan du fullføre bestillinger av digitale utskrifter i storformat på en mer effektiv måte ved hjelp av dine eksisterende ressurser for digital utskrift.

Océ Repro Desk Select

Océ Repro Desk Select

Programvaren Océ Repro Desk Select for utskriftsproduksjon, gjør det enkelt for trykkerier og reprografer å administrere et bredt spekter av eksisterende maskinvareløsninger, for på den måten å få mest mulig ut av de digitale utskriftsressursene. Bestillinger som består av både farge- og sort-hvitt-bilder, storformat- og Office-dokumenter, kan enkelt klargjøres og skrives ut ved hjelp av denne komplette løsningen for digital utskrift.

Relaterte produkter og tjenester

Relaterte produkter

Relaterte tjenester

  • Bedriftstjenester

    Ønsker du å få bedriften til å vokse, øke produktiviteten, redusere utskriftskostnadene eller sette ut utskrifts- og dokumentrelaterte tjenester? Uansett utfordring kan Canon hjelpe deg med skreddersydde tjenester slik at du kan oppnå dine mål.