Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

En rask, kompakt fargeskanner for nettverk som er designet for å øke produktiviteten og gjøre det lettere å dele informasjon. En stilig og solid design gjør den ideell for travle kontorer eller kunderettede miljøer.

Fordeler

  • Kompakt og attraktiv design
  • Skann og send dokumenter til flere destinasjoner
  • Brukervennlig betjening, inkludert en intuitiv berøringsskjerm i farger
  • En rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner
  • Enkel ekstern administrasjon og nettverksintegrering

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Plassbesparende design


ScanFront 300/300P er enkle å bruke og administrere og er de enhetene i sin klasse som tar minst plass, slik at de kan plasseres nær sagt hvor som helst på kontoret. De har en stilig, men solid design som gjør at de passer godt for å gi lett tilgang til skanning på steder der man betjener kunder.

Øk produktiviteten


ScanFront 300/300P bidrar til å strømlinjeforme arbeidsflyter og redusere kostnadene med produktive skannehastigheter på opptil 30 sider pr. minutt / 60 bilder pr. minutt. Kontorarbeidere kan raskt og sikkert sende dokumenter til ulike mottakere i nettverket, og det er også mulig å sende til flere mottakere samtidig, slik at man sparer tid og penger.

Brukervennlig betjening


ScanFront 300/300P tilbyr brukerne en enkel og behagelig opplevelse. En stor høydefinisjons berøringsskjerm i farger gjør at team kan navigere i menyene raskt og sikkert, mens personlig tilpassede arbeidsknapper sørger for hurtig og nøyaktig fildistribusjon.

Stabil sikkerhet


Avanserte sikkerhetsfunksjoner hjelper deg med å opprettholde kontroll over viktig informasjon. Sikker brukerautentisering og fingeravtrykkgjenkjennelse (bare ScanFront 300P) hindrer uautorisert tilgang til bedriftens nettverk. Hvis du vil ha ytterligere sikkerhet, kan du begrense tilgangen til enkelte skannerfunksjoner for enkeltbrukere.

Praktisk ekstern styring


Nettverksskannerne ScanFront 300/300P er enkle å distribuere og administrere og bidrar til å redusere IT-kostnadene. Det kreves ingen ekstra maskinvare eller programvare for å koble skanneren til nettverket. IT-ansvarlige kan oppdatere, sikkerhetskopiere og gjenopprette flere enheter eksternt gjennom en enkel nettleser eller samtidig ved hjelp av administrasjonsverktøyet til ScanFront.

Problemfri integrering


Integrering med dokumentbehandlingsystemer er enkelt takket være tilpasset navngiving av indeksfiler og bildefiler, noe som gjør det enklere å klassifisere og finne filer.

Pålitelighet som du kan stole på


Med en rett papirbane og en robust mater kan du trygt skanne dokumenter med ulik vekt og størrelse samtidig. ScanFront 300P har en ultrasonisk sensor for dobbeltmating som gjør at man oppdager eventuelle overlappende dokumenter.

Miljømessig positiv


Med et opptil 70 % lavere strømforbruk enn lignende produkter kan ScanFront 300/300P hjelpe deg med å nå selskapets strømsparingsmål.

Unik og enkel tilpassing


Det finnes et Software Development Kit (SDK) som integratorer kan bruke til å utvikle unike skanneløsninger med ScanFront-nettverksskanneren. Du kan få mer informasjon gjennom Canon Business Solutions Developer Programme (BSDP).

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, funksjonene og hva den kan gjøre.