Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Kompakte og elegant faks som er enkel å bruke og vedlikeholde. Den gir produktiv, driftssikker ytelse med en rekke profesjonelle faksfunksjoner og er den perfekte løsningen for små og mellomstore bedrifter.

Fordeler

  • Kompakt og elegant Super G3-faks
  • 512-siders* faksminne for overføring og mottak
  • 15 direktetaster og 100 kodede hurtigoppringinger
  • 30-siders automatisk dokumentmater
  • Brukervennlig, intuitiv LCD-skjerm
  • Alt-i-ett-kassett
  • Energieffektiv

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS FAX-L150

Rask og kostnadseffektiv faksing


Reduser kommunikasjonskostnadene til et minimum med denne Super G3-faksen, som sender dokumenter på så lite som 3 sekunder/side*. Siden faksene kan sendes og mottas så raskt, frigjøres telefonlinjen.

Bedre effektivitet


Minnet på 512 sider* lagrer alle innkommende dokumenter trygt, slik at du kan skrive ut fakser senere hvis faksen går tom for papir eller toner. Lange dokumenter kan også skannes inn i minnet og sendes automatisk, noe som reduserer overføringstiden og fakskostnadene.

Rask, enkel betjening


Det kan ikke bli enklere å ringe, selv for uerfarne brukere, med alle ofte brukte numre tilgjengelige via 15 direktetaster og 100 kodede hurtigtaster. Den klare, intuitive femlinjers skjermen gjør denne faksen ekstra enkel å bruke.

Større produktivitet


Takket være den automatiske dokumentmateren på 30 ark kan brukerne enkelt fakse eller kopiere lange dokumenter i én enkelt operasjon, i stedet for å mate dem gjennom manuelt, én side om gangen. Papirskuffen med kapasitet på 150 ark sparer også tid som ellers ville brukes på å etterfylle papir.

Rask utskrift og kopiering


Bruk faksen som en effektiv laserskriver med en kapasitet på 18 sider/minutt via USB-tilkoblingen. Med teknologi for rask første utskrift aktiveres enheten raskt fra dvalemodus. Du kan også kopiere dokumenter med en hastighet på 11,8 sider/minutt.

Enkelt vedlikehold


i-SENSYS FAX-L150 har en kostnadseffektiv alt-i-ett-kassett, som inneholder toner, trommel og alle nødvendige deler. Det er bare å bytte ut kassetten på noen sekunder, uten søl eller anstrengelser. Bruk en originalkassett fra Canon, så kan du være sikker på å få gjennomført høy utskriftskvalitet

Eksepsjonell energieffektivitet


Denne miljøvennlige faksen har energieffektivitet som er ledende i sin klasse, og bruker bare 1,5 i dvalemodus.

*Basert på ITU-T-standardskjema nr. 1

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS FAX-L150, funksjonene og hva den kan gjøre.

Copy

Copy

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmater

Brosjyre

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Derfor bør du velge tonerkassetter fra Canon til laserskriveren din

Finn ut mer