PRODUKTER

Canon CU-serien

Hos Canon er vi opptatt av å forbedre bærekraften i hele virksomheten i tråd med FNs mål for bærekraftig utvikling. Ett aspekt ved dette er å redusere miljøpåvirkningen fra innkjøp av råmaterialer og produksjonstrinnene i produktlivssyklusen, samtidig som vi støtter den sirkulære økonomien.

Bli kjent med den nyeste porteføljen vår av renoverte enheter – Canon CU-serien. Støtt dine egne bærekraftmål med Canon-godkjente renoverte skrivere og multifunksjonsenheter av høy kvalitet.

Hva er en renovert enhet?

Ved slutten av levetiden returneres enheter fra imageRUNNER ADVANCE-serien til leverandører, som kontrollerer om de er egnet for renovering for å forlenge levetiden.

Enheter som godkjennes for renoveringsprosessen, sendes til et lokalt produksjonsanlegg som er godkjent av ekspertene fra det europeiske test- og kvalitetssenteret vårt i Giessen i Tyskland. Disse produksjonsanleggene følger strenge retningslinjer og prosesser for å kvalifisere for Canon Giessen-sertifisering.

Det er en tilnærming som åpner døren for høykvalitetsutskrift for budsjettbevisste bedrifter, siden enheten bærer Canons godkjenningsstempel og kvalitetsgaranti, samtidig som den koster mindre enn et tilsvarende nytt produkt.

interior

Hvordan renoverer vi enhetene våre?

Renoveringsordningen vår foregår på lokalt nivå. De regionale kontorene våre sorterer enhetene ved slutten av levetiden, og de som er egnet for renovering, sendes til lokale produksjonsanlegg der de blir rengjort, reparert og testet. Bare enheter som har bestått de strenge test- og kvalitetskriteriene, kan selges under Canons merke for sertifisert brukt (CU).

components-22

Garantert Canon-kvalitet

Med de renoverte enhetene våre får du pålitelig ytelse du kan stole på, takket være den strenge kvalitetskontrollen vi gjennomfører. Siden alle enhetene leveres med garantien vår, kan du ha enda mer ro i sjelen.

CU-serien omfatter en bred portefølje av enheter, med både A4- og A3-formater og farge- og sort-/hvitt-alternativer som dekker utskriftsbehovene dine, uten at det går på bekostning av produktiviteten, sikkerheten eller utskriftskvaliteten. CU-serien er ikke bare et flott alternativ til helt nye eller reproduserte enheter, men den hjelper også bedriften din med å nå sine bærekraftmål.

interior-10

Fordeler

 • PRISMA Tools web page_CAN_ICON_Status_Visibility_RGB_BLACK

  Pålitelig kvalitet

  De renoverte enhetene våre gjennomgår strenge tester for å sikre at de oppfyller standardene våre for pålitelighet og ytelse.

 • CAN_ICON_Purchase_RGB_BLACK_Resized

  Lavere kostnader

  Enheter i CU-serien er rimelige og hjelper deg med å få mest mulig ut av utskriftsbudsjettet.

 • CAN_ICON_Sustainability_BLACK_Resized

  Nå bærekraftmålene dine

  Hver enhet i CU-serien bidrar til den sirkulære økonomien og reduserer mengden elektronisk avfall, i tillegg til å tilfredsstille mange organisasjoners krav til bærekraftige innkjøp.

Last ned brosjyre

Relaterte produkter og løsninger

Finn ut mer

Ta kontakt med ekspertene våre for å finne ut mer