Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Denne omfattende laserfaksen med avansert funksjonalitet for faksing og kopiering er ideell for store, travle kontorer. Høy papirkapasitet, tosidig utskrift og nettverksfunksjon (tilleggsutstyr) sikrer maksimal produktivitet.

Fordeler

  • Super G3-faks
  • 512-siders* standardminne
  • 1100-arks makismal papirkapasitet inkludert ekstra kassett
  • Sikkerhet: ID-styring
  • 22 kopier pr. minutt
  • 50-sider tosidig automatisk dokumentmater (37 bilder pr. minutt/A4)
  • Bilder av ultrahøy kvalitet
  • Alt-i-ett-kassett
  • Utskrift og nettverk (tilleggsutstyr)**

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS FAX-L3000

Rask, pålitelig faksing


Den robuste designen til FAX-L3000 gjør rask og pålitelig faksing mulig i store bedrifter. Super G3-faksmodemet sender dokumenter på 3 sekunder pr. side, slik at telefonutgiftene blir redusert og ansatte bruker mindre tid ved maskinen. Flere fakser kan mottas uten at linjen blokkeres. Dette sparer enda mer tid.

Praktisk kopiering


Denne faksen er både en høykapasitets, høyhastighets og høykvalitets laserkopimaskin med 22 kopier pr. minutt og første kopi ute på under 13 sekunder.

Automatisk tosidig mating og dokumentmating


Automatisk tosidig faksing, kopiering og utskrift** øker produktiviteten og reduserer papirkostnadene. Den 50-arks automatiske dokumentmateren øker hastigheten på utskriftene. Skann tosidige dokumenter med en hastighet på 37 bilder i minuttet i A4-format. Spar tid og unngå problemer.

Høy papirkapasitet


Standard papirkapasitet består av en 500-arks kassett og et 100-arks flerbruksbrett. En 500-arks kassett (tilleggsutstyr) kan øke kapasiteten til 1100 ark, slik at de mest krevende og omfattende bruksbehovene dekkes.

Sikkerhet og kostnadskontroll


Avdelings- og bruker-ID-styring begrenser bruk av maskinen til autoriserte medarbeidere og gjør at du kan kontrollere alle kostnader. Hver avdeling og bruker kan tildeles en unik bruker-ID eller et passord, noe som gir fullstendig sikkerhet.

Risikofri faksing


Hvis maskinen plutselig går tom for papir eller toner, lagres alle innkommende dokumenter i standardminnet på 512 sider* (maksimalt 1500), slik at de kan skrives ut senere. Hvis det skulle oppstå et strømbrudd, lagres fakser og andre data i minnet i opptil tre timer.

Hurtigoppringing


Det er raskt og enkelt å ringe opp med 80 ett-trykks hurtigoppringinger og 200 kodede oppringinger, slik at du kan lagre alle de vanlige kontaktnumrene.

Ultrahøy kvalitet


Når du overfører detaljerte dokumenter, for eksempel diagrammer eller fotografier kombinert med tekst, sikrer teknologien for ultrahøy kvalitet et perfekt resultat. Halvtonereproduksjonen med 256 gråskalaer gir ekstra dybde og klarhet.

Ren alt-i-ett-kassett


Bare bytt alt-i-ett-kassetten som inneholder toner og de nødvendige delene, og faksen er så god som ny. Det blir verken søl eller problemer. Bare kontinuerlig utskrift av høy kvalitet.

Valgfri nettverksutskrift


Skriversettet (tilleggsutstyr) gir alle brukere i nettverket produktiv nettverksutskrift og PC-faksing. Du kan enkelt overvåke maskinstatusen med et eksternt brukergrensesnitt.

* basert på ITU-T-standarddiagrammet nr.1
**med skriversett (tilleggsutstyr)

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS FAX-L3000, funksjonene og hva den kan gjøre.

Copy

Copy

Super G3 FAX

Super G3-faks

USB connection

USB-tilkobling

+1 Optional Paper Cassette

+1 papirkassett som tilleggsutstyr

Duplex Automatic Document Feeder

Tosidig automatisk dokumentmater

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Derfor bør du velge tonerkassetter fra Canon til laserskriveren din

Finn ut mer