Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Skriv ut, kopier og skann raskt og enkelt, direkte fra skrivebordet med denne kompakte sort-hvitt-laserskriveren. Ideell for hjem og små kontorer fordi den er brukervennlig og energieffektiv.

Fordeler

  • Sort-hvitt 3-i-1-laserenhet til skrivebordet: skriver, kopimaskin og skanner
  • Moderne, iøynefallende design
  • Brukervennlig, vertikalt display
  • 18 sider per minutt, første utskrift klar i løpet av 7,8 sekunder
  • Strømbesparende

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS MF3010

Ultrakompakt og moderne design


MF3010 har en lekker og stilig design i sort som gjør den til en svært elegant 3-i-1 multifunksjonslaserenhet. Dette er en sort-hvitt-skriver med skanner og kopimaskin av høy kvalitet i én plassbesparende enhet. Denne iøynefallende og kompakte enheten er rask og økonomisk i drift og får enkelt plass på skrivebordet. Den er perfekt for personlig bruk, små bedrifter og hjemmekontorer når du vil ha mer enn bare en skriver og vil spare tid og penger.

Enkel å bruke


Takket være det enkle, vertikale displayet kan du bruke MF3010 mens du sitter komfortabelt i stolen din. Dette gir deg enkel tilgang til alle funksjonene du trenger, uten at du må stå over maskinen, slik at du sparer tid og krefter.

Kvalitet og hastighet


Du kan være sikker på å få profesjonelle laserutskrifter med en forbedret utskriftsoppløsning på opptil 1200 x 600 dpi. Du får frem flere detaljer, skarp tekst og tydelig grafikk. Med en utskriftshastighet på 18 sider/min i sort-hvitt er det liten ventetid på dokumenter. Canons teknologier for rask første utskrift betyr også at første utskrift er klar i løpet av bare 7,8 sekunder.

Fleksibel fargeskanning og -kopiering


Bli mer effektiv med denne fargeskanneren av høy kvalitet. Den gjør det enkelt å skanne og kopiere dokumentene dine, slik at produktiviteten økes umiddelbart. Fordi første utskrift er klar i løpet av under 12 sekunder, er det ingen ventetid. Du kan også skanne direkte til e-post eller søkbare PDF-filer ved hjelp av MF Toolbox, slik at det er raskt å hente frem dokumenter og bilder.

Spar energi, og reduser utgiftene


MF3010 er virkelig økonomisk og leder vei innen energieffektivitet uten at det går ut over resultatene, slik at du sparer penger i tillegg til å redusere karbonutslippene. Denne multifunksjonsenheten samsvarer med Energy Star og har et vanlig strømforbruk (TEC) på 0,6 kWh. I dvalemodus er forbruket bare 1,4 watt.

Alt-i-ett-kassett


Alle nødvendige deler er bygd inn i den samme kompakte kassetten, slik at du oppnår vedlikeholdsfri drift og kontinuerlig utskrift av høy kvalitet. Denne alt-i-ett-kassetten inneholder toner, trommel og renseenheter og kan byttes enkelt og uten søl i løpet av noen sekunder. Hvis du bruker Canons originale laserkassett, blir multifunksjonsenheten så god som ny.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS MF3010, funksjonene og hva den kan gjøre.

Copy

Copy

Professional Scan quality

Profesjonell skannekvalitet

USB connection

USB-tilkobling

Brosjyre

Neste steg

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan