Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Canons fremste sort-hvitt-laserskriver for A4 skriver ut 40 sider/minutt. Den er nettverksklar, MEAP-aktivert, har en robust design og kan integreres sømløst i travle kontormiljøer og arbeidsgrupper.

Fordeler

  • Profesjonell laserutskrift i sort-hvitt på 40 sider/minutt
  • Oppløsning på opptil 1200 x 1200 dpi
  • Ingen ventetid med teknologier for rask første utskrift
  • Første utskrift klar i løpet av 8,6 sekunder
  • Innebygd MEAP
  • Papirkapasitet på opptil 1600 ark
  • Automatisk tosidig utskrift
  • Nettverksklar

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon i-SENSYS LBP6780x

Mer allsidig, enklere å integrere


MEAP, vår Java-baserte plattform for applikasjonsutvikling, er innebygd, slik at LBP6780x kan inkorporeres i løsninger – for eksempel uniFLOW, som forenkler utskriftshåndteringen og reduserer kostnader.

Fullstendig utskriftsløsning for arbeidsgrupper


Canons fremste sort-hvitt-laserenhet skriver ut 40 sider/minutt og er perfekt for travle bedrifter og arbeidsgrupper som trenger en produktiv og robust skriver med høy ytelse.

Gjennomgående suverene resultater


Du får profesjonell utskriftskvalitet hver gang. Skriveren har en utskriftsoppløsning på opptil 1200 x 1200 dpi og 768 MB minne som standard for å kunne støtte kompleks nettverksutskrift. Innebygde tilkoblingsmuligheter for Gigabit Ethernet gir sømløs nettverksintegrering som gjør det enkelt å dele utskriftsressurser og håndtere krevende utskriftsjobber. LBP6780x støtter også bransjestandarden PCL5e/6 og Adobe® PostScript-utskrift.

Få bedre produktivitet


LBP6780x har første utskrift klar i løpet av bare 8,6 sekunder, og med rask gjenoppretting fra dvalemodus trenger du ikke å vente lenge på dokumentene.

Høy papirkapasitet


LBP6780x leveres som standard med en 500-arks kassett og et 100-arks brett, og den kan konfigureres til å ha en total papirkapasitet på 1600 ark.

Enkel å bruke


LCD-skjermen med fem linjer og den tidsbesparende funksjonen for utskrift av filer fra USB-lagringsmedier gjør denne skriveren enkel å jobbe med. Canons multifunksjonskassett, som inneholder toner og alle sentrale komponenter, skiftes enkelt i løpet av sekunder. En tonerkassett med høy kapasitet er tilgjengelig som tilleggsutstyr, og denne skriver ut over dobbelt så mange sider som vanlig, noe som sikrer kontinuerlig utskrift.

Automatisk tosidig utskrift


LBP6780x skriver automatisk ut dokumenter med profesjonelt utseende på begge sider av arket – noe som sparer papir og kutter kostnader.

Hold informasjonen trygg


Sikre dataene dine med de samme avanserte funksjonene som finnes på multifunksjonsproduktene i imageRUNNER ADVANCE-serien. Dette inkluderer samsvar med IPSec og LAN IEEE 802.1x. Muligheten for sikker postkasseutskrift forhindrer at konfidensielt innhold havner i gale hender.

Energibesparende design


LBP6780x har redusert miljøpåvirkning med klasseledende TEC (typisk strømforbruk), noe som bidrar til å oppfylle dine miljø- og bærekraftmål og senke driftskostnadene.
* Typisk strømforbruk (TEC) angir produktets vanlige strømforbruk i løpet av én uke. Testmetoden er fastsatt av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon i-SENSYS LBP6780x, funksjonene og hva den kan gjøre.

USB connection

USB-tilkobling

User friendly LCD display

Brukervennlig LCD-skjerm

Use and share over network

Bruk og del over nettverk

Optional Secure print

Mulighet for sikker utskrift

Automatic double sided printing

Automatisk tosidig utskrift

+2 Optional Paper Cassette

+2 papirkassetter som tilleggsutstyr

PCL Printing

PCL-utskrift

PostScript Printing

PostScript-utskrift

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

Neste steg

Mobilløsninger

Enkel utskrift fra mobilenheter

Easy Service Plan

Bekymringsløs sikring av din Canon-investering.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Produktbilder er kun for illustrasjonsformål. Enkelte funksjoner er valgfrie. Se produktspesifikasjonene eller ta kontakt med salgsrepresentanten hos Canon hvis du vil ha mer informasjon.