Canon Red Label Zero FSC®

CO2-nøytralt papir for bedrifter innen arkitektur, teknikk, bygg og produksjon som kan gå rett ut til kunden. Vårt karbonnøytrale papir gir høy utskriftskvalitet og støtter dine bærekraftsmål. Se brosjyren vår for å finne ut mer om funksjonene og fordelene ved Red Label Zero.

Hero_RedLabelZero 16-9.jpg

OVERSIKT

Ta bærekraft til et nytt nivå med Red Label Zero-papir

Slik kan Canons Red Label Zero-papir hjelpe deg med å redusere karbonutslippene og levere kvalitetsutskrifter for prosjektene dine innen arkitektur, teknikk, bygg og produksjon

Visste du at byggebransjen slipper ut 39 % av verdens karbonutslipp*? Dette er en stor utfordring for bedrifter innen arkitektur, teknikk, bygg og produksjon, som må ta i bruk bærekraftige praksiser som starter i designfasen, for eksempel ved å bruke egnede utskriftsmedier og digitale skrivere for å oppnå miljømål. Canon tilbyr en løsning, nemlig Red Label Zero, det første karbonnøytrale, tekniske bredformatpapiret for bedrifter innen arkitektur, teknikk, bygg og produksjon, som leveres til deg på en 100 % CO2-nøytral måte. Det er FSC-, EU Ecolabel- og Climate Partner-sertifisert. Red Label Zero er tilgjengelig med 75 g/m2 og leveres i 30 forskjellige varianter. Du kan bestille innpakket eller ikke pakket for å spare emballasje.

Infographic landscape-19-9.png

Bærekraftig utskrift med Red Label Zero-papir

Red Label Zero er et CO2-nøytralt papir som støtter bærekraftsmålene dine. Vi er forpliktet til å redusere CO2-utslipp i hele produksjonen og under transport. Finn ut mer med denne infografikken.

FSC-sertifisert papir for bærekraftig utskrift

Canons Red Label Zero-papir er karbonnøytralt og kommer fra ansvarlige og bærekraftige kilder. Det er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), en global leder innen skogvern.

johannes-plenio-Z6E4rJemy24-unsplash 3-2__Block 2.jpg
Jan Nabuurs 25-7-2019 3-2_Block 3.jpg

Hvorfor bør man velge Red Label Zero-papir?

Våre Red Label Zero-papirtyper er karbonnøytrale medier som hjelper deg med å oppnå utskriftsresultater av høy kvalitet, redusere CO2-utslipp og støtte klimaprosjekter. Det hjelper deg også med å nå bærekraftsmål og forbedrer konkurranseevnen til bedrifter innen arkitektur, teknikk, bygg og produksjon.

  1. SAP. (2021, August 25). The Construction Industry Is Getting Greener: Why, How, and What’s Changing. Forbes.

Er du interessert i å finne ut mer om hvordan Red Label Zero-papir kan forbedre bedriften din? Finn ut mer her.

Bestill nå:

Velg landet du bor i for å komme i gang:
Hvis landet ikke vises, kontakter du supplies@canon-europe.com

Finn det rette mediet for skriveren din i databasen over kompatible medier.

Finn ut mer

Kontakt oss

Oppdag Red Label Zero – papiret som reduserer karbonutslippene og gir enestående resultater. La oss gjøre vår del.