Canon Information Management Solutions logo

CANONS LØSNINGER FOR INFORMATION MANAGEMENT

Realiser den digitale fremtiden deres med Canon Information Management Solutions. Vi leverer teknologiene og tjenestene dere trenger for å administrere digitale dokumenter og automatisere forretningsprosesser, slik at dere kan øke veksten, forbedre effektiviteten og redusere risikoen.

 • Vår ekspertise

  Finn ut hvordan vi kombinerer vår ekspertise innenfor informasjonsstyring og markedsledende teknologier for å hjelpe deg med å overvinne forretningsutfordringene dine.

 • Våre løsninger

  Finn ut mer om løsningene vi tilbyr for å hyperautomatisere bedriften din – enten det er snakk om å signere dokumenter digitalt, effektivisere arbeidsflyter eller digitalt transformere organisasjonen.

 • Vår tilnærming

  Finn ut mer om Canon Information Management Solutions, om vår tilnærming til rådgivning og om de verdiøkende tjenestene våre.

UTFORDRINGER MED EN "DIGITAL FIRST" VERDEN

Banebrytende digital teknologi gjør organisasjoner mer fleksible og øker produktiviteten. Men disse fremskrittene fører også med seg nye utfordringer og nye forventninger som må håndteres.
Work professional accessing information and services through digital devices

KUNDER

Digitale muligheter

Forbrukere og kunder forventer umiddelbar tilgang til informasjon og tjenester via digitale enheter, noe som bidrar til digitale forbruksvaner og behovet for rask respons.

ANSATTE

Digitale ferdigheter og vaner

Ansatte ønsker å kunne jobbe fra hvor som helst, samtidig som de tar i bruk nye kraftige verktøy som hjelper dem å samarbeide og å bli mer produktive. De ser etter arbeidsgivere som legger til rette for fleksibilitet og effektivitet ved hjelp av digitale løsninger.

Canon Information Management Solutions
Information compliance and secure process management.

SAMFUNNET

Forordninger og samsvar

Økt digitalisering og databruk i samfunnet driver innføringen av nye forordninger, for eksempel GDPR. Derfor trenger organisasjoner nå bedre etterlevelse av kravene til informasjonssikkerhet og sikker prosesstyring.

Finn ut mer

 • RAPPORTER

  Information Management i frontlinjen

  Informasjon, integrering, innovasjon: Hva skjer i Information Management?
  For å finne ut av det spurte vi tusenvis av IT-beslutningstakere over hele Europa om hvordan forretningsprosessene deres utvikler seg, hvilke utfordringer de har rundt å administrere informasjon effektivt og sikkert, og hvilke hindringer de står overfor når det gjelder å ta i bruk ny teknologi.

 • BEDRIFTSTRANSFORMASJON

  Utnytt kraften av informasjon

  Oppdag verktøy som sørger for nøyaktig og mer effektiv datainnhenting og -behandling.

 • RAPPORTER

  Optimalisering av kommunikasjon i kundenes tidsalder

  Endre den tekniske og taktiske tilnærmingen din til kundeopplevelsen.

TRENGER DU HJELP?

Finn ut hvordan Canon Information Management Solutions kan hjelpe deg med å realisere den digitale fremtiden din.