Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Praktisk, produktiv skrivebordsskanning ble nettopp enklere takket være den kompakte, solide avdelingsskanneren DR-2010C, som gir uslåelig ytelse til grupper og avdelinger.

Fordeler

  • Kompakt, plassbesparende design
  • Fargeskanning i høy hastighet med 20 sider pr. minutt
  • Førsteklasses bildekvalitet
  • Imponerende dokumenthåndtering
  • CaptureOnTouch-programvare for rask og enkel skanning
  • Kraftig programvarepakke inkludert

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-2010C

Høy hastighet


Ved hjelp av Canons nye, innovative CIS-sensor leverer DR-2010C-dokumentskanneren de samme svært produktive hastighetene enten det skannes dokumenter i svart/hvitt, gråtoner eller farger. Du kan altså forvente en produktivitet på 20 sider pr. minutt eller 40 bilder pr. minutt for tosidige dokumenter.

Høy bildekvalitet


Uansett hva du skal skanne, enten det er NCR-papir med dårlig kvalitet eller tekstdokumenter i svake farger med mørk, detaljert bakgrunn, gir DR-2010C enestående resultater med en optisk oppløsning på 600 dpi. Det finnes et fremragende utvalg av bildebehandlingsfunksjoner, inkludert avansert tekstforbedring, moiré-reduksjon og hindring av gjennomslag, som alle sørger for bilder av høy kvalitet og med maksimal lesbarhet.

Produktivitet og pålitelighet


Øk produktiviteten og påliteligheten ytterligere ved hjelp av nyttige funksjoner som gjenkjenning av tekstretning, automatisk fargegjenkjenning, sløyfing av tom side og Canons system for rask gjenoppretting.

Imponerende dokumenthåndtering


Det brukes en skråstilt papirbane for å sikre optimal matingspålitelighet for tykt, tynt og preget utskriftsmateriale, inkludert visittkort, ID-kort (f.eks. førerkort), fotografier og A3-dokumenter (i foliomodus). I tillegg gir automatisk formatgjenkjenning og forskyvningskorrigering perfekt beskårede og rette bilder.

Enkel å bruke


Tre programmerbare jobbknapper gjør skanneren enkel å bruke fordi oppgaver som skann til e-post og skann til fil lett kan utføres uten behov for ekstra programvare og bare med ett knappetrykk. En annen praktisk funksjon er at skanneren kan slås av og på automatisk, i sammenheng med PCen.

Enkel skanning

En av de store fordelene ved CaptureOnTouch er brukervennligheten, spesielt for brukere som har lite erfaring med dokumentskanning og lagring av elektroniske data. Programvaren gir deg to skannemetoder, Skann først, som gir brukeren mulighet til å først skanne en fil og deretter velge ønsket filformat og destinasjon, og Velg skannejobb, som lar brukeren bruke en forhåndskonfigurert jobbknapp for å sende dokumenter til bestemte arbeidsflyter eller e-post.

Kraftige programmer


Canons allsidige Capture Perfect-skanneprogramvare er inkludert for å gi ekstra fleksibilitet, i tillegg til verktøy som eCopy PDF Pro Office og Omnipage, Paperport og Bizcard Reader.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-2010C, funksjonene og hva den kan gjøre.