Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

ImageFORMULA DR-3010C er Canons flaggskip når det gjelder avdelingsskannere for krevende kontormiljøer. Den er kompakt og lett å bruke, og takler store arbeidsmengder uten problemer.

Fordeler

  • Høy hastighet: 40 sider per minutt svart-hvitt / 30 sider per minutt farger
  • Driftssikker ved store arbeidsmengder
  • Praktisk og enkel skanning med CaptureOnTouch
  • Pålitelig transport for håndtering av en rekke medier
  • Førsteklasses strømbesparelse
  • Kraftig medfølgende programvare som umiddelbart kan tas i bruk

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-3010C

Overlegen hastighet


DR-3010C er laget for å yte i dagens krevende arbeidsmiljøer og den håndterer viktige oppdrag eller daglig rutineskanning uten problemer, takket være skannehastigheter opptil 40 sider per minutt i svart-hvitt (200 og 300dpi) og imponerende 30 sider per minutt i farger (200 dpi).

Robust ytelse


DR-3010C håndterer opptil 3 000 skanninger per dag, og maskinen jobber gjennom store arbeidsmengder uten problemer. En 50-arks dokumentmater betyr dermed at store dokumentbunker kan skannes i én operasjon, noe som vil spare deg mer tid. DR-3010C kan festes til planskannerenhet 101 (tilleggsutstyr) med en USB-kabel for skanning av innbundne og skjøre dokumenter.

Enkel skanning


Den kompakte og moderne DR-3010C passer enkelt inn på alle kontorpulter. Daglige oppgaver kan utføres enkelt med ett-trykk for å øke brukerens produktivitet, takket være ni programmerbare jobbknapper og den brukervennlige programvaren CaptureOnTouch. Utallige funksjoner som automatisk fargegjenkjenning, gjenkjenning av tekstretning og sløyfing av tom side er inkludert. Du slipper derfor å sortere dokumentene før skanning. Bare legg inn arkene og la DR-3010C gjøre jobben for deg. En optisk oppløsning på 600 dpi og det siste nye innen bildebehandlingsfunksjoner sikrer optimale resultater hver eneste gang.

Pålitelig skanning


Skråstilt papirbane og Canons Retard Roller-teknologi sørger for utmerket pålitelighet overfor mange ulike typer medier. Problemer med feilmating av papir løses raskt takket være ultrasonisk registrering av dobbeltmating. Alt fra skjøre dokumenter til tykt og preget papir kan brukes. Det er til og med mulig å skanne A3-dokumenter i foliomodus, og det er enestående for denne typen skanner. Lang papirskanning støttes også, med mulighet for å skanne dokumenter på opptil 3 meters lengde.

Miljøvennlig


DR-3010C er over 50 % mer strømbesparende enn andre lignende skannere og kan stilles inn til å slå seg av og på synkront med PC-en den er koblet til.

Omfattende programvare


DR-3010C er utstyrt med en kraftfull rekke støttende programvare, inkludert programvare som CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort og BizCard Reader. En patchkodedriver og et strekkodealternativ er også inkludert, noe som gjør det mulig med hurtig bunkeseparering av dokumentet.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-3010C, funksjonene og hva den kan gjøre.