Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

Dokumentskanneren imageFORMULA DR-C120 er effektiv, pålitelig og en enkel, kostnadseffektiv skanneløsning for mindre kontorer og avdelinger.

Fordeler

  • Rask fargeskanning på opptil 40 bilder/minutt
  • Kompakt og enkel å bruke
  • Kraftig programvarepakke med eCopy PDF Pro Office
  • Plugin-moduler for nettskytjenestene Google Docs, Evernote og SharePoint
  • Pålitelig dokumenthåndtering
  • Avansert bildebehandling
  • Svært energieffektiv

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA DR-C120

Rask og produktiv skanning


Gjennom Canons nyskapende bildeteknologi gir DR-C120 produktiv tosidig fargeskanning av opptil 40 bilder/minutt. En 50 arks dokumentmater lar deg arbeide mer produktivt.

Brukervennlig og kompakt


Med betjening via det brukervennlige frontpanelet til DR-C120 er det enkelt å stoppe, starte og gjenoppta skanning med et tastetrykk. Du kan enkelt starte en hyppig skannejobb fra Start-knappen – som ikke bare sparer tid, men også sikrer nøyaktighet fordi alle innstillingene allerede er forhåndsdefinert for skannejobben. Kompakte DR-C120 gir allsidighet der det er lite plass, med utforming med tre skuffer der du kan skanne med utskuffen åpen, lukket eller halvåpen.

Få gjort mer med en komplett pakke med programvare


DR-C120 leveres med et imponerende utvalg av førsteklasses programvare for å produsere svært profesjonelle skanneresultater, inkludert: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort og eCopy PDF Pro Office. Den intuitive CaptureOnTouch-programvaren støtter skanning til flere formater, inkludert PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP og PPTX. Du kan også skanne og lagre dokumenter direkte med nettskyprogrammer som SharePoint, Evernote og Google Docs. En full lisens for eCopy PDF-Pro Office er også inkludert. Dette er et kraftig, brukervennlig program for å lage, redigere og konvertere PDF-filer.

Imponerende dokumenthåndtering


Uansett dokumenttype sikrer en robust matemekanisme optimal mating og hindrer dobbeltmating – selv ved skanning av blandede bunker av tynne og tykke dokumenter sammen. Fleksible DR-C120 kan også å skanne visittkort, ID-kort, 3 meter lange dokumenter og A3-dokumenter (i foliomodus).

Avansert bildekvalitet


DR-C120 har intuitive bildebehandlingsfunksjoner og krever lite forberedelser til skanning av blandede dokumenter – bare stable og skann! Med funksjoner som automatisk formatgjenkjenning, fargegjenkjenning og forskyvningskorrigering får du perfekte bilderesultater hver gang. For å gjøre det enklere kan du ganske enkelt velge funksjonen for helautomatisk modus for automatisk å bruke de beste skanneinnstillingene basert på innholdet i dokumentet.

Miljøvennlig


DR-C120 er ekstremt energieffektiv og bruker mindre enn halvparten av strømmen sammenlignet med mange andre lignende skannerne i sin klasse. En annen praktisk funksjon er at skanneren kan slås av og på automatisk sammen med PC-en.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA DR-C120, funksjonene og hva den kan gjøre.