Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

P-150 er superkompakt, bærbar og bransjens raskeste skanner av tosidig A4. Den er perfekt på kontoret eller på reise og gir muligheter til rask bunkeskanning med en hastighet på 15 sider pr. minutt med en førsteklasses automatisk mater med plass til 20 ark.

Fordeler

  • Rask skanning av opptil 15 sider pr. min (30 bilder pr. min)
  • Superkompakt for plassbesparelse og mobilitet
  • Enkel tilkobling og skanning med innebygd programvare
  • Enkel USB-basert strømtilførsel
  • Rask bunkeskanning med 20-arks automatisk dokumentmater
  • Bildebehandling av høy kvalitet med en 600 dpi-sensor
  • Mac-/Linux-driver for kompatibilitet med flere plattformer

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon imageFORMULA P-150

Bransjens mest kompakte og bærbare skanner av tosidig A4


Den lave vekten og kompakte størrelsen gjør P-150 perfekt for både små kontorer og hjemmekontorer når plassen er et spørsmål – og for mobile ledere som har behov for å skanne mens de er på farten.

En virkelig hjelp til å øke produktiviteten


P-150 sparer brukerne for tid og hjelper dem med å gjøre mer. Den skanner begge sider av et dokument samtidig med en hastighet på opptil 15 sider pr. minutt, og den har en førsteklasses automatisk dokumentmater med plass til 20 ark for rask bunkeskanning.

Siden den er så enkel å transportere, kan bedrifter gjøre det enkelt for eksterne medarbeidere å skanne når de ikke er på kontoret. Dette bidrar til raskere behandling av viktige dokumenter, for eksempel innkjøpsordrer, fakturaer og provisjonskrav, noe som fører til økt produktivitet og kostnadsbesparelser.

Perfekt på små kontorer eller hjemmekontorer.


P-150 lille størrelse og stilige design gjør at den passer godt inn på små kontorer eller hjemmekontorer. CaptureOnTouch-programvaren vår gjør det også veldig enkelt for alle å skanne.

Ideell for mobile ledere


Ingen andre skannere passer så godt i en stresskoffert eller PC-veske, og USB-basert strømtilførsel innebærer at brukerne ikke trenger å dra med seg strømadapter heller. Du kan ganske enkelt bare koble P-150 til PCen og begynne å skanne. Med den innebygde CaptureOnTouch Lite-programvaren kan mobile ledere også skanne fra andre personers PCer uten å måtte installere en forstyrrende driver eller et nytt program.

Avansert og intuitiv bildebehandling


En Precision 600 dpi-sensor gir utmerket bildekvalitet mens et stort utvalg av bildebehandlingsfunksjoner, for eksempel automatisk fargegjenkjenning, automatisk formatgjenkjenning, forskyvningskorrigering og gjenkjenning av tekstretning, sikrer ypperlig skannekvalitet og -effektivitet.

CaptureOnTouch for enkel skanning

Canons CaptureOnTouch-programvare sørger for enkel og effektiv skanning, inkludert enkel ettrykksbetjening for rutineoppgaver som skann til e-post og skann til skrivebord. Brukere kan også installere skybasert Evernote, slik at de raskt og enkelt kan laste opp informasjon til Internett som er lett tilgjengelig fra hvor som helst.

Enkelt grensesnitt


P-150 kan brukes sammen med et stort utvalg andre bildebehandlingsprogrammer, takket være de inkluderte TWAIN- og ISIS-standarddriverne. P-150 er i tillegg sertifisert og klar for Kofax Virtual Rescan (VRS).

Enkel arkivering


Med Canons CaptureOnTouch-programvare og integrerte programmer, for eksempel BizCard Reader, kan brukerne skanne og importere visittkort direkte til kontaktfilen sin. PaperPort gjør det også enklere å arkivere, behandle og hente elektroniske filer.

Miljø i fokus


Med USB-strøm og lavt strømforbruk på 5 W er P-150 et miljøvennlig valg. Den oppfyller enkelt ENERGY STAR-standarden for strømsparing og medfører lavere strømutgifter til bruk.

Flott moderne design


Med en moderne, blank svart utforming er P-150 en investering som også ser bra ut.

Kompatibel med flere plattformer


P-150 er kompatibel med Mac-systemer gjennom en inkludert Mac TWAIN-driver og CaptureOnTouch-programvare for Mac. Det finnes også en SANE-kompatibel Linux-driver for virksomheter som foretrekker å utvikle med åpen arkitektur. Denne driveren kan lastes ned fra Canons webområde for programvarestøtte.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon imageFORMULA P-150, funksjonene og hva den kan gjøre.