Løsninger

Prosessautomatisering

Effektivisering gjennom automatisering og integrasjon
Prosessautomatisering

Oversikt

Canon leverer løsninger som gjør det mulig å digitalisere og automatisere informasjonsflyten mellom systemer og fjerne manuelle prosesser. Repetitive prosesser der ordregrunnlag, fakturaer, bilag eller skjemainformasjon håndteres er typiske prosesser Canon bistår kunder med å digitalisere og automatisere.
 
Canons løsninger for prosessautomatisering vil optimalisere kvaliteten og ressursbruken i viktige forretningsprosesser og bidrar til å økt produktivitet, bedre lønnsomhet og redusere kostnader.

Canon leverer en rekke løsninger og tjenester for å støtte din virksomhet med digitalisering og automatisering.
 
Vi skanner, bruker optisk tegngjenkjenning, splitter, sorterer, klassifiserer og fanger all data du behøver for å jobbe smartere og mer effektivt. Strukturering og datafangst er et viktig første steg for mange innenfor digitalisering. Når denne jobben er gjort vil automatiseringsgraden i prosesser øke som et resultat. Det være seg prosesser innenfor fakturabehandling, bestillinger, HR, post, mail korrespondanse, skjemaer, kontrakter, eller annet.
 
Med ledende og intelligent programvare sørger løsninger innen prosessautomatisering at manuelle oppgaver blir redusert, og det blir mer rom for verdiskapning i selskapet.

Konsepter innen prosessautomatisering

Finn ut mer

Ønsker du mer informasjon om våre tjenester?